Πετεβίνος: "Δεν σημαίνει τίποτα"

Ο εκρπόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια και τόνισε ότι η προϊστορία δεν σημαίνει κάτι, αφού κάθε παιχνίδι είναι ένα ιστορία.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Για το ντέρμπι με Ομόνοια: Βρισκόμαστε δυο στροφές μετά το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση και ο μόνος τρόπος είναι με δυο νίκες.
Οι

ποδοσφαιριστές μας είναι έμπειροι σε αυτά τα παιχνίδια. Ακόμα και οι τρεις που έχουν έρθει τον Ιανουάριου έχουν ενημερωθεί ότι μπορούν να χαρίσουν μεγάλη χαρά στον κόσμο με μια νίκη.
Φέτος έχουμε κερδίσει όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Κάθε παιχνίδι είναι καινούργια ιστορία.
Μπαίνει και το θέμα του γοήτρου. Σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο η ψυχή το πάθος, αλλά και η ποιότητα την οποία έχουμε και πιστεύουμε για τη νίκη.
-Για τα αγωνιστικά: Εκτός ο Εφραίμ και ο Λάγο. Πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι. Ο προπονητής είναι ο μόνος που βλέπει τον παίκτη καθημερινά. Αντιθέτως με την δική μου ή τη δική σου εκτίμηση, ο Δώνης θα αποφασίσει αν ο Καρλάο είναι έτοιμος για την αποστολή.
-Για την απουσία του κόσμου: Αν κάποιος κοιτάξει τα τελευταία τέσσερα χρόνια θα δει μείωση του κόσμου. Περιμένουμε να οριστεί η συνάντηση με την εκτελεστική επιτροπή για να λυθεί το πρόβλημα με τους οργανωμένους. Είναι ένα γενικότερο πρόβλημα η απουσία του κόσμου. Θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε τις ενέργειες που θα ανατρέψουμε τα δεδομένα.
-Για την παραπομπή Δώνη: Ήταν λογικό και αυτονόητο με βάση της δηλώσεις του Δώνη εμπίπτει μέσα στο πλαίσιο των κανονισμών για παραπομπή. Το αναμένουμε και το αντιλαμβανόμαστε

Keywords
Τυχαία Θέματα