"Η κατάσταση έχει γίνει δύσκολη"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη χθεσινή ήττα από τον Απόλλωνα και τόνισε ότι τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:
Για την ήττα και τη συνέχεια: «Όταν μια ομάδα χάνει, κανείς δεν θυμάται το πώς συνέβη κάτι τέτοιο. Τα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε τις ήττες με ένα ιδιαίτερα σκληρό τρόπο.
Για να φτάσουμε σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, κάτι δεν κάναμε σωστά. Η κατάσταση έχει γίνει δύσκολη. Πρέπει να κάνουμε μεγάλη αντεπίθεση στη συνέχεια.
Δεν υποτιμούμε τον

Εθνικό. Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Στα Play off θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την αντεπίθεση.
Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και από κει και πέρα δεν πρέπει να χαθεί η πίστη στην ομάδα μας. Στη δύσκολη στιγμή, χρειαζόμαστε βοήθεια για να τα καταφέρουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα».

Για Γιάννου και Φλοριάν: «Ο Απόστολος, όταν έπαιξε το πρώτο παιχνίδι είπε ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Ήρθε από άλλη ήπειρο. Θα δούμε αν θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.
Επικρατεί αγωνία για τον Φλοριάν. Θα υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις και θα ξεκαθαρίσει το πρόβλημα. Ελπίζουμε να μην τον στερηθούμε για αρκετό καιρό».

Keywords
Τυχαία Θέματα