"Έβριζαν 50 άτομα τον προπονητή μας σε απόσταση δύο μέτρων"

Είπε πολλά και διάφορα ο Νεκτάριος Πετεβίνος στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή του σταθμού μας, αρχίζοντας με τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν με το τέλος του παιχνιδιού στο "Στέλιος Κυριακίδης", στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ, κλείνοντας με μήνυμα προς τον κόσμο εν όψει αιώνιου.

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

Είναι δυσάρεστο να μιλάς για κάτι εκτός ποδοσφαίρου. Δεν συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι να βρίζεται ο αντίπαλος προπονητής από το 15ο λεπτό, δεν συνηθίζεται κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης να δέχεται

βρισιές από 50 άτομα σε απόσταση δύο μέτρων από τη διάσκεψη και δεν συνηθίζεται να απευθύνεται προς τον αντίπαλο προπονητή ότι δεν σεβάστηκε το κόσμο και τους παίκτες της ομάδας του. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, για να μην δημιουργείται έτσι κλίμα που δεν είναι συνήθες. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να είχαμε χθες, από την άποψη αντιδράσεων είναι γιατί υπήρχαν αιτίες. Ας δούμε τις αιτίες και μετά να βρούμε και τους λόγους που είχαμε τα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο να είμαστε πολύ προσεχτικοί, έχουμε να κάνουμε με τη μάζα του κόσμου. Ακούμε ότι είναι σύνηθες φαινόμενο και ότι πρέπει να το θεωρούμε φυσιολογικό. Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε φυσιολογικό το να βρίζει ο οποιοσδήποτε τον οποιοδήποτε.

Θα ήταν προτιμότερο από πλευράς ΑΠΟΕΛ να μην είχαμε αυτό τον εφησυχασμό. Ο χαρακτήρας που δείξαμε στα τελευταία λεπτά δεν ήταν αναγκαίος. Αν ήμασταν λίγο πιο σοβαροί από το 60' και μετά. Θα έπρεπε στο τέλος της ημέρας το 2-0 να έκλεινε το φύλλο αγώνος, όχι να το άνοιγε ξανά. Είμαστε μία ομάδα που δεχόμαστε εύκολα γκολ τον τελευταίο καιρό, πρέπει να μειωθούν τα λάθη μας στο ελάχιστο, γιατί ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια.

Για τους τραυματίες: Ο Καρλάο θα προσθέσει κάποιες προπονήσεις στα πόδια του και περιμένουμε να δούμε την αποστολή της Παρασκευής και αν θα τον έχει στη διάθεσή του ο Δώνης, αν κρίνει ότι είναι έτοιμος. Κάνουν αρκετή δουλειά οι Βινίσιους και Μιλάνοφ, έτσι και αλλιώς είναι εκτός ρόστερ, μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει περιμένουμε να δούμε πού βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, γιατί μην ξεχνάμε ότι έχουν και οι δύο συμβόλαιο με την ομάδα μας. Θέλουμε να ξέρουμε πού βρίσκονται.

Ο Λάγο θα περάσει το απόγευμα από MRI, είναι μυικός ο τραυματισμός του. Τα νεότερα για Εφραίμ θα τα ξέρουμε το απόγευμα. Μιλάμε για δύο ποδοσφαιριστές που είναι εκτός πλάνων για τον αγώνα του Σαββάτου.

Περιμένουμε να δούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να επιστρέφει. Ένα από τα πλεονεκτήματα, είναι η παρουσία του κόσμου μας, είναι η στιγμή που πρέπει να κοιτάξει ο ένας τον άλλον στα μάτια, η ομάδα τούς έχει ανάγκη. Να έρθουν και να κάνουν τη διαφορά. Ν' αφήσουν τον καναπέ και την καφετέρια, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα