Βροχές σήμερα στην Κύπρο- Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός

θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονται µεµονωµένες βροχές, ενώ για τα δυτικά και βόρεια υπάρχει και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, ενώ στα δυτικά και βόρεια πιθανό να εκδηλωθεί και καταιγίδα, µέχρι το απόγευµα όµως τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα, ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά παροδικά στα δυτικά θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών. Για την Πέµπτη το βράδυ και την Παρασκευή δεν αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήµερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα