Δ. Μοσχάτου: Οι δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν από τους χιλιάδες καρναβαλιστές (φωτο)

Mε μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 4.000 καρναβαλιστών και πλήθος επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν οι καρναβαλικές παρελάσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.

Το Σάββατο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, οι κάτοικοι του Ταύρου και του Μοσχάτου μεταμφιέστηκαν πραγματοποιώντας για 4η χρονιά τη νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση, σκορπώντας το κέφι και το μήνυμα της αποκριάς στους δρόμους του Ταύρου. Στη συνέχεια διασκέδασαν όλοι

μαζί στο πάρτι μασκέ στο Athensheart με τις 48 Ores και τον Άγγελο Δάνο.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 14.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο Μοσχάτο. Από νωρίς το πρωί οι δρόμοι και οι πλατείες του Μοσχάτου είχαν γεμίσει με μεταμφιεσμένους κάθε ηλικίας, ενώ την ώρα της παρέλασης η Λεωφόρος Μακρυγιάννη πλημμύρισε από χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες και από τους 4.000 περίπου καρναβαλιστές που χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Για 29η συνεχή χρονιά οι σύλλογοι των γονέων από τα σχολεία μας, φορείς και σωματεία της πόλης, παρέες και πληρώματα από άλλες περιοχές με ευφάνταστη θεματολογία όπως: «ΦΠΑ και ΤΕΛΗ, πάρε ένα παστέλι», «Φτώχεια, λατέρνα και…φιλότιμο», «οι πειρατές της σακούλας», «φοροχτυπημένοι», κα και εντυπωσιακές στολές, δημιούργησαν ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι κεφιού, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους με το κέφι τους. Για άλλη μία χρονιά οι παρουσιάστριες, η Κατερίνα Καρύδη και η Ιωάννα Χούντα με την ευρηματικότητά τους και τις χιουμοριστικές ατάκες τους συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία της παρέλασης. Με το τέλος της παρέλασης η γιορτή συνεχίστηκε στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη με τη συναυλία του Κώστα Δόξα!


Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, καλωσόρισε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης, τονίζοντας το γεγονός ότι τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις δεν ψυχαγωγούν μόνο, αλλά στηρίζουν και την τοπική οικονομία. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση του Καρναβαλιού, τους καρναβαλιστές, τους αιρετούς, τους υπαλλήλους των υπηρεσιών του Δήμου που εργάσθηκαν σκληρά για την οργάνωση της παρέλασης, την RSF Hellas που για άλλη μία χρονιά ήταν υπεύθυνη για την υγειονομική κάλυψη της παρέλασης, καθώς και την Ελληνική Αστυνομία, την τροχαία και την πυροσβεστική για την άριστη συνεργασία τους. Ανακοίνωσε ότι η προετοιμασία για το επόμενο 30ο Καρναβάλι ξεκινάει άμεσα, προκειμένου να είναι ακόμα καλύτερο!
Οι εκδηλώσεις της αποκριάς στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζονται με το Σαφάρι ενηλίκων Ταύρου, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και με τα παραδοσιακά Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο.

The post Δ. Μοσχάτου: Οι δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν από τους χιλιάδες καρναβαλιστές (φωτο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα