Άλλα δύο σχολεία δεν λειτούργησαν κανονικά σήμερα

Άλλα δύο σχολεία δεν λειτούργησαν κανονικά σήμερα, σύμφωνα με τον Γενικό Επιθεωρητή της Δημοτικής Εκπαίδευσης, Χρήστο Χατζηαθανασίου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Χατζηαθανασίου το Νηπιαγωγείο των Λευκάρων άνοιξε κανονικά το πρωί, ωστόσο, λόγω της μη προσέλευσης των πλείστων μαθητών, έκλεισε στη συνέχεια.Σημειώνεται ότι στο σχολείο προσήλθαν το πρωί μόνο δύο παιδιά, τα οποία λίγο αργότερα παραλήφθηκαν από τους γονείς τους, λόγω των καιρικών συνθηκών.Επίσης,

ο κ. Χατζηαθανασίου είπε πως πως το Νηπιαγωγείο του Μουτουλλά παρέμεινε κλειστό, λόγω του παγετού που επικρατεί στην περιοχή. Στο μεταξύ, τα σχολεία που ήταν κλειστά χθες και σήμερα λειτούργησαν κανονικά είναι το εξατάξιο σχολείο του Ομόδους και το Γυμνάσιο Σολέας, στο οποίο χθες μικρός αριθμός μαθητών, που κατοικούν στην Κυπερούντα, δεν μπορούσαν να προσέλθουν, λόγω αποκλεισμού.Σε ό,τι αφορά τη Δημοτική Εκπαίδευση, από την Επαρχία Λευκωσίας λειτούργησαν κανονικά το Δημοτικό του Κάμπου και στην Επαρχία Πάφου το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο της Παναγιάς.Στη Λεμεσό λειτούργησαν κανονικά το Δημοτικό της Πάχνας, καθώς επίσης το Περιφερειακό Νηπιαγωγείο Μονιάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα