Πετεβίνος για όλα

Τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο προτού προκύψει η επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του νέου προπονητή ανέφερε μεταξύ άλλων στο Ράδιο Πρώτο ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο Εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων, δήλωσε ότι ο Ζοσέ Μοράις είναι στους βασικούς υποψηφίους, αλλά δεν είναι μόνος στη σχετική λίστα της επιτροπής προγραμματισμού.

«Λίγο μετά τις 11 ξεκίνησε μια συνάντηση με την επιτροπή προγραμματισμού και του κ. Μοράις. Δεν προβλέπεται να προκύψει κάποια επίσημη εξέλιξη μετά το ραντεβού και αυτό γιατί θα πρέπει να διαπιστωθεί η κατάληξη σε διάφορες λεπτομέρειες

και να γίνει μια εκτίμηση. Επομένως, θα πρέπει να αναμένουμε τις εξελίξεις».

Στη συνέχεια ο κ. Πετεβίνος και μετά από σχετική ερώτηση απάντησε ότι υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι.«Θα πρέπει να επαναλάβω ότι μετά που ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον κ. Δώνη προτάθηκαν πάρα πολλοί προπονητές. Ο κ. Μοράις δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Είναι ένας προπονητής με πλούσιο βιογραφικό και όποιο πλεονέκτημα φέρνει η παρουσία του σε κορυφαίους συλλόγους. Η απόφαση του νέου προπονητή θα παρθεί μέσα ώριμη σκέψη».

Για την κάθοδο του κ. Μοράις στην Κύπρο«Η απόφαση να έρθει ο κ. Μοράις στην Κύπρο σωστή, όμως, επαναλαμβάνω δεν προϋποθέτει τη δεδομένη στιγμή οποιαδήποτε συμφωνία».

«Στο Τσίρειο με Παρασκευά»Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ ανέφερε επίσης ότι η ομάδα θα ταξιδέψει στο Τσίρειο για τον αγώνα με την ΑΕΛ με τον Σάββα Παρασκευά στον πάγκο.

«Είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα πάει στο Τσίρειο με τον κ. Παρασκευά. Θα ήταν ευχής έργον να προκύψει συμφωνία με προπονητή και να παρακολουθήσει την ομάδα απέναντι στην ΑΕΛ».

Για το νέο τραυματισμό, του Γιώργου Εφραίμ«Ο Εφραίμ πολύ πιθανόν θα χάσει το παιγνίδι με την ΑΕΛ. Δυστυχώς είναι κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε συνεχώς αυτή την περίοδο. Ανεξαρτήτως των προβλημάτων ο ΑΠΟΕΛ υποχρεούται να συνεχίσει και να πάρει τη νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι».

Για τον Αλωνεύτη;«Δεν κρύψαμε κάτι. Ο ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται με πρόβλημα στη μέση και δύσκολα αντιμετωπίζεται. Από εκεί και πέρα μέσα του όποιου προληπτικού προγράμματος ακολουθεί, προσπαθούμε να τον έχουμε διαθέσιμο.Επίσης, η συμμετοχή των Μαντούκα και Βινίσιους είναι αμφίβολη ως εξαιρετικά απίθανη η συμμετοχή τους στον αγώνα με την ΑΕΛ».

Αν έχουν ευθύνες και οι ποδοσφαιριστέςΟ Πρόεδρος παρουσιάζοντας χθες τον κ. Παρασκευά, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους έφερε προ των ευθυνών τους. Οι ευθύνες βαραίνουν όλους στον ΑΠΟΕΛ. Είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός και θα πρέπει να βρούμε την ψυχραιμία για να διατηρήσουμε τους πρωταγωνιστικούς μας στόχους. Είμαστε σε κομβικό σημείο και θα πρέπει να προσπαθήσουμε όσο το δυνατό να μην έχουμε άλλες απώλειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα