«Το ποδόσφαιρο δεν είμαστε μόνο εμείς»

Όπως πρώτο αποκάλυψε χθες το SigmaLiveSports αύριο θα διεξαχθεί τελικά η συνάντηση των προέδρων Ερμή, Δόξας, Σαλαμίνας, Οθέλλου, Αγίας Νάπας, Εθνικού, Άρη, ΕΝΠ, Καρμιώτισσας, Ομόνοιας Αραδίππου, Πάφος Fc, Νίκος και Σωκρτάτης Ερήμης και Εθνικός Άσιας για να μελετηθεί το ενδεχόμενο αύξησης ομάδων της πρώτης κατηγορίας.

Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος τόνισε πως η συνάντηση θα διεξαχθεί αύριο στις 5 το απόγευμα ενώ όπως δήλωσε το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο 6 ομάδες. Ενώ έφερε παράδειγμα τη δική του ομάδα

την οποία κανείς δεν ήξερα πριν λίγα χρόνια, αρπάζοντας την δική της ευκαιρία. «Αυτό πρέπει να γίνεται με όλες τις ομάδες», τόνισε στον σταθμό μας ο ισχυρός άντρας των «φτεροπόδαρων»

Οι δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο:

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο 4 ή 5 ομάδες. Αυτό το πράγμα το είπα πριν από καιρό. Κάποιοι έχουν συμφέρονται για να δημιουργηθεί η Λίγκα. Για να παίζουν μόνο μεγάλες ομάδας και να έχουν περισσότερα κέρδη. Μεγάλη ομάδα είμαστε και εμείς. Σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα. Οι μεγάλες ομάδες και οι μικρές φαίνονται στον βαθμολογικό πίνακα»

Αν συμφέρει τον Ερμή να αγωνίζεται στην Λίγκα: «Και φυσικά μας συμφέρει αλλά στο ποδόσφαιρο δεν είμαστε μόνοι εμείς. Πριν από λίγα χρόνια ποιος ήξερε τον Ερμή. Πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία και στις «μικρές» ομάδες. Έχουν και αυτοί τη δική τους ιστορία. Και ας μην ξεχνάμε ότι το ΑΠΟΕΛ έχασε βαθμούς από την τελευταία ομάδα βαθμούς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο»

Για την πιθανή δημιουργία Λίγκας: «Δεν μπορούν να αγωνίζονται έξι ομάδες. Θα παίρνουν αυτές όλα τα πλεονεκτήματα του Τσάμπιονς Λίγκ ή του Γιουρόπα Λίγκ ή τηλεοπτικά. Ας μετρήσουν τα κουτσιά τους….εμείς έχουμε περισσότερα»

Αν ο Ερμής βρίσκεται στον επόμενο γύρο κυπέλλου μετά και τη νίκη του επί της Δόξας με 1-3: «Ποτέ μη λες Ποτέ. Το 3-1 μας δίνει ένα 70% για να περάσουμε. Το κύπελλο έχει εκπλήξεις. Περίπατο δεν έχει πλέον στο ποδόσφαιρο μας όλες οι ομάδες είναι κοντά.»

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θα είναι κλειδί ο αγώνας με την ΑΕΚ και την πορεία του Ερμή στο πρωτάθλημα. Θα πάρουμε το καλύτερο αφού αγωνιζόμαστε στην έδρα μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα