Απόλλων: «Προβληματισμός και όχι πανικός»

Προβληματισμός και όχι πανικός επικρατεί στον Απόλλωνα τη δεδομένη στιγμή σύμφωνα και με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας Φανούριου Κωνσταντίνου μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο. «Καλό είναι να προβληματιστούμε από τώρα για να μην τα βρούμε στη συνέχεια μπροστά μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις:

Για τη χθεσινή εμφάνιση: «Όσο και να προσπαθήσουμε να κρύψουμε τις αδυναμίες μας, δεν κρύβονται. Καλό είναι να προβληματιστούμε από τώρα για να μην τα βρούμε στη συνέχεια μπροστά μας»

Για τη συνέχεια: «Σίγουρα

η χθεσινή εμφάνιση πιστοποιεί ότι δεν βρισκόμαστε στα καλύτερα μας. Πρέπει να επανέλθουμε άμεσα. Για την ώρα ίσως και τα αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ να μας βόλεψαν αλλά πλησιάζουν δυο παιχνίδια με τον Οθέλλο τα οποία θα πρέπει να κερδίσουμε. Ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμη μεγαλύτερος»

Για την εικόνα της ομάδας: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πανικός…αλλά προβληματισμός. Μας έχει προειδοποιήσει ο Οθέλος πως τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν θα είναι δύσκολα. Θα πρέπει όμως να τα κερδίσουμε για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως»

Για τα μετεγγαρφικά: «Ο Ελτον ήταν το πρώτο απόκτημα μας. Θα πρέπει να ενισχυθούμε στο χώρο του κέντρου για να υπάρχουν λύσεις στο ρόστερ. Δεχόμαστε εύκολα γκολ αλλά το πρόβλημα είναι περισσότερο πως επιτίθεται η ομάδα και καταλήγει στην άμυνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα