ΑΚΕΛ: Ιδού τα νέα μέλη Πολιτικού Γραφείου και Γραμματείας

Στην πρώτη της συνεδρία μετά την εκλογή της από το 22ο Συνέδριο του ΑΚΕΛ, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος εξέλεξε τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου και της Γραμματείας.

Τα εκλεγέντα μέλη του Πολιτικού Γραφείου που είναι 18 συν ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ 19 καθώς επίσης τα μέλη της Κεντρικής Γραμματείας που είναι 7, έξι εκλεγέντες και ένας ο Γενικός

Γραμματέας Αντρος Κυπριανού, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Ελέγχου που είναι υπεύθυνη για διεξαγωγή εκλογών Αριστοφάνης Γεωργίου.

Τα εκλεγέντα μέλη του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ είναι : Αβραάμ Μέλια, Αλέκου Χρίστος, Αντωνίου Χρυστάλλα, Γεωργίου Γιώργος, Δαμιανού Αριστος, Ευαγόρου Σταύρος, Ζαννέτου Χρύσανθος, Ιωάννου Νίκος, Κουκουμά Σκεύη, Κυρίτσης Πάμπης, Λαμάρης Γιάννος, Λουκαϊδης Γιώργος, Μαύρου Ελένη, Στεφάνου Στέφανος, Συλικιώτης Νεοκλής, Τσιελεπής Τουμάζος, Χαραλάμπους Σωτηρούλλα και Χριστοφίδης Χρίστος.

Τα εκλεγέντα μέλη της Γραμματείας της ΚΕ είναι: Αλέκου Χρίστος, Ιωάννου Νίκος, Κυρίτσης Πάμπης, Λουκαίδης Γιώργος, Στεφάνου Στέφανος και Τσιελεπής Τουμάζος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα