Νέα επίθεση Αβέρωφ κατά ΑΚΕΛ και απαντήσεις

Ακοίμητοι φρουροί βασιλείων και κατεστημένων, οι του ΑΚΕΛ δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η μάχη του εκσυγχρονισμού και της μεταρρύθμισης θα κερδηθεί στο τέλος.

«Έχουμε από τη μια τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής μεταρρύθμισης, την Κυβέρνηση και το ΔΗΣΥ, αλλά και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, και από την άλλη τις δυνάμεις της συντήρησης, τους ακοίμητους φρουρούς της διατήρησης των βασιλείων και των προνομίων κάποιων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Ακόμα και της συντήρησης κατεστημένων εντός και εκτός της Δημόσιας Υπηρεσίας», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Σε κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια, είναι απέναντι το ΑΚΕΛ, υπογράμμισε ο Αβέρωφ Νεοφύτου, συμπληρώνοντας ότι χθες οι πρωτοστάτες της διατήρησης του τέλματος, παρερμήνευσαν τις δηλώσεις του.

«Γίνεται εδώ και 30 χρόνια λόγος για κατάργηση του καταλόγου διοριστέων.

Απέναντι σε αυτό τον αναγκαίο εκσυγχρονισμό, οι ακοίμητοι φρουροί των κατεστημένων και των βασιλείων, οι του ΑΚΕΛ», είπε ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ενδείκνυται να προχωρήσουμε στην αυτονόμηση των νοσοκομείων. Βρίσκουμε απέναντι μας τις δυνάμεις της συντήρησης του ΑΚΕΛ. Χθες ψηφίσαμε την αποκρατικοποίηση των λιμανιών. Απέναντι μας οι του ΑΚΕΛ. Απέναντι μας ήταν και όταν αποκρατικοποιούσαμε τα αεροδρόμια το 2000, αλλά ήταν οι ίδιοι που με ιδιαίτερη υπερηφάνεια έκοβαν την κορδέλα των εγκαινίων.

Στη νέα επίθεση Αβέρωφ Νεοφύτου απάντησε το ΑΚΕΛ.

Για το ΑΚΕΛ, σύγχρονο, προοδευτικό και ριζοσπαστικό είναι ότι ωφελεί τους πολλούς, τους αδύναμους, τους λιγότερο προνομιούχους και όχι τους ελάχιστους που ανήκουν στο πανίσχυρο οικονομικό κατεστημένο, δήλωσε το απόγευμα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.

Κατανοούμε, σημείωσε, την απώλεια της ψυχραιμίας του κ. Νεοφύτου, και την αντικατάσταση με αφορισμούς και μύδρους κατά του ΑΚΕΛ, των υποκριτικών, εκ των πραγμάτων εκκλήσεων του για χαμηλούς τόνους. “Προφανώς ενοχλήθηκε γιατί του είπαμε την αλήθεια. Την οποία επαναλαμβάνουμε για να την ακούσουν οι πολίτες, αφού ο ίδιος και η ηγεσία της παράταξης του, φαίνεται να ακούνε μόνο τους εαυτούς τους,” πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα