Ερέρα: «Το Μεξικό δεν συμμετέχει με τις ρεζέρβες»

Δεν είναι λίγοι όσοι ισχυρίζονται πως οι σημαντικές απουσίες του Μεξικού (Βέλα, Τσιτσαρίτο, Γουαρδάδο, Ντος Σάντος, Ερέρα, Οτσόα) οφείλονται στο ότι ο ίδιος ο Μιγκέλ Ερέρα βάζει σε πρώτο «πλάνο» την κατάκτηση του « Concacaf Gold Cup» (σ.σ το Κύπελλο Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής).

Ο 47χρονος τεχνικός πάντως το απορρίπτει μετά βδελυγμίας: «Έχουμε μαζί μας πολλά αστέρια όπως τον Χοσέ Κορόνα, που είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του Μεξικού και φυσικά τον Ράφα Μάρκες, που έχει αγωνιστεί σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα», δήλωσε στη συνέντευξη

Τύπου για το αυριανό παιγνίδι κόντρα στη Βολιβία (2.30 π.μ).

«Υπενθυμίζω σε όλους πως το καλοκαίρι θα αγωνιστούμε σε δυο τουρνουά. Το Μεξικό είναι η μόνη ομάδα στον κόσμο, μαζί με τη Τζαμάικα, που έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε δυο τέτοια Κύπελλα (σ.σ Copa America και Concacaf Gold Cup), αυτό όμως δεν σημαίνει πως εδώ έχουμε έρθει με τις ρεζέρβες. Ο στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό του Copa America και να το κατακτήσουμε».

Στον 1ο όμιλο μαζί με το Μεξικό βρίσκονται επίσης η Χιλή και το Εκουαδόρ. Παρότι ο Ερέρα παραδέχθηκε πως η ομάδα του Σαμπαόλι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, τόνισε πως το ίδιο ισχύει και για τους «El Tri».

«Είμαστε δυνατοί, έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Έχουμε μια ομάδα με συνοχή και συγκέντρωση που ξέρει τι θέλει από τη διοργάνωση. Με την εικόνα που δείχνουν οι παίκτες μου έχω αρκετού «πονοκεφάλους» για το ποιοί θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα