ΑΕΚ: Ετοιμάζει νέο αιφνιδιασμό

Μετά τον Πολώνο Μαρτσίνιακ, η ΑΕΚ ετοιμάζει την επόμενη της μετεγγραφική κίνηση, που θα είναι η τέταρτη. Το πιο πιθανό σενάριο, είναι να ανακοινωθεί είτε κεντρικός αμυντικός, είτε ακραίος επιθετικός, αφού αυτές είναι οι δύο «τρύπες» που θέλει να κλείσει άμεσα ο Τσάβι Ρόκα. Αξίζει να αναφερθεί, ότι βάση του πλάνου που ετοίμασε ο τεχνικός διευθυντής της Λαρνακιώτικης ομάδας, θα αποκτηθούν, τουλάχιστον, ακόμη ένας σέντερ φορ και ένας τερματοφύλακας.


Από

τη μια ο τραυματισμός του Μουρίγιο και από την άλλη η αποχώρηση του Βάντερ, δημιούργησαν δύο μεγάλα κενά στο ρόστερ της ΑΕΚ, τα οποία θα πρέπει να κλείσει με τις καλύτερες δυνατές επιλογές παιχτών, ο Ρόκα. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρόκειται να προβεί σε βιαστικές κινήσεις, ώστε να αποφύγει οποιοδήποτε ρίσκο, αφού οι παίχτες που θα αποκτηθούν, προορίζονται για βασικοί και μάλιστα άμεσα, ενόψει των πρώτων Ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Κρίνεται πολύ σημαντικό, να αποκτηθούν, τόσο ένας ποιοτικός και έμπειρος κεντρικός αμυντικός, που θα μπορεί πλαισιώσει τον Καταλά, όσο και ένας ακραίος επιθετικός, που ναι μεν θα πάει στη θέση του Βάντερ, αλλά χωρίς κατ’ ανάγκη να είναι ο αντί-Βάντερ. Ο Ροκα επιδιώκει να αποκτήσει, ένα ακραίο επιθετικό, που ναι μεν να συνδυάζει ταχύτητα και τεχνική, αλλά παράλληλα θα μπορεί να τελειώσει και μόνος του τις φάσεις, έχοντας στενή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Keywords
Τυχαία Θέματα