Αυτά απαίτησαν οι οπαδοί από τους παίκτες της Ρόμα

Ο αποκλεισμός από τη Φιορεντίνα στο Europa League ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τους τιφόζι της Ρόμα. Δείτε τι απαίτησαν από τους παίκτες στο μεταξύ τους τετ α τετ (φωτογραφίες).

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε ονειρεμένα για τη Ρόμα, με την ομάδα της "αιώνιας πόλης" να επιστρέφει στο Champions League μετά από μερικά χρόνια απουσίας και να φαντάζει ως το

αντίπαλο δέος της Γιουβέντους για την κατάκτηση του σκουντέτο, τους τελευταίους μήνες όμως εξελίσεται σε εφιάλτη που δεν λέει να τελειώσει.

Το όνειρο της διάκρισης στο Champions League ξεθώριασε μέσα στο χειμώνα με την ήττα-μαχαιριά από τη Μάντσεστερ Σίτι στο φινάλε της φάσης των ομίλων, στο Coppa Italia ήρθε ο αποκλεισμός στα προημιτελικά (από τη Φιορεντίνα), στο πρωτάθλημα όχι μόνο έχασε την επαφή από την κορυφή αλλά απειλείται -από την αιώνια αντίπαλό της Λάτσιο- να χάσει και τη 2η θέση, ενώ το βράδυ της Πέμπτης οι "τζαλορόσι" δέχτηκαν μία ακόμα γροθιά στο στομάχι.

Θύτης ήταν η Φιορεντίνα η οποιά πέταξε τους Ρωμαίους έξω και από το Europa League , με τους οπαδούς των πρωτευουσιάνων να αποφασίζουν ωστόσο αυτή τη φορά να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Έτσι, πρώτα άδειασαν το μεγαλύτερο μέρος της Curva Sud στο ημίωρο του αγώνα με τους "βιόλα" και με το σκορ στο 3-0 εις βάρος της ομάδας τους, έπειτα ύψωσαν πανό κατά των παικτών ("Μισθοφόροι αλλάξτε επάγγελμα", έγραφε ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά), ακολούθως εξέφρασαν την υποστήριξή τους για τον Ρούντι Γκαρσία θέλοντας να ξεκαθαρίσουν ότι συνεχίζουν να τον πιστεύουν 100% και στο φινάλε του αγώνα θέλησαν "να τα πουν ένα χεράκι" με τους παίκτες.

Όχι, μην νομίζει κανείς ότι προσπάθησαν να εισβάλλουν εντός αγωνιστικού χώρου και να προβούν σε βιαιοπραγίες, αυτό που ήθελαν και τελικά πέτυχαν ήταν να μαζέψουν όλους τους παίκτες της Ρόμα κοντά στο πέταλο, μετά τον αποκλεισμό, και να τους πουν όλα τα παράπονά τους...

Συγκεκριμένα, τέσσερις οπαδοί της Ρόμα ανέλαβαν να εκπροσωπήσουν όλους τους οργανωμένους της Curva Sud στον διάλογο με την ομάδα, με τους Τότι, Ντε Ρόσι και Ντε Σάνκτις να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όσον αφορά στους παίκτες των "λύκων".

Όσον αφορά στο μήνυμα που ειπώθηκε; Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Corriere dello Sport" ένας από τους εκπροσώπους των οπαδών είπε στους παίκτες: "Μα τι συμβαίνει; Τι έχετε στο μυαλό σας; Τι συμβαίνει στα αποδυτήρια και με τον προπονητή; Τώρα υπάρχει το πρωτάθλημα και η δεύτερη θέση και δεν μπορείτε να αποτύχετε. Αλλοίμονό σας αν μας περάσει η Λάτσιο".

Να σημειωθεί ότι ξέχωρα από τα γενικότερα παράπονα για την πλειονότητα των παικτών εκείνος που "στοχοποιήθηκε" από την εξέδρα ήταν ο Ζερβινιό, με τον Ιβοριανό να αποδοκιμάζεται σε κάθε επαφή του με τη μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς οι οπαδοί δεν μπορούν να του συγχωρέσουν την καθίζηση στην απόδοσή του μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα.

Όσο για τον μοναδικό άνθρωπο που έμεινε ατσαλάκωτος μετά (και) από αυτό το στραπάτσο; Αυτός είναι ο Ρούντι Γκαρσία, με τους οπαδούς της Ρόμα να ξεκαθαρίζουν πως είναι στο πλευρό του και να το δείχνουν φωνάζοντας χαρακτηριστικά την ώρα του ματς "Θέλουμε έντεκα Γκαρσία..."

Keywords
Τυχαία Θέματα