Διαδηλωτές περικύκλωσαν τον “πρωθυπουργό” στα κατεχόμενα

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαδηλωτές καθηγητές βρέθηκε στα κατεχόμενα ο “πρωθυπουργός” Οζκάν Γιοργκαντζίογλου όταν βγήκε από το “υπουργείο” εξωτερικών όπου προέβη σε “κυβερνητικό” απολογισμό.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, οι καθηγητές μέλη της συντεχνίας KTOEÖS που προσλήφθηκαν μετά το 2011 πραγματοποιούσαν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το “υπεξ” την ώρα της διάσκεψης Τύπου. Όταν ο κ. Γιοργκαντζίογλου βγήκε από το κτίριο και επιχείρησε να μεταβεί πεζός στο γραφείο του ήρθε αντιμέτωπος

με τους διαδηλωτές που τον περικύκλωσαν και φώναζαν συνθήματα όπως “αυτό είναι μόνο η αρχή, ο αγώνας θα συνεχιστεί”.Κάποιοι προσπάθησαν να τον πλησιάσουν και τους σταμάτησαν “αστυνομικοί” παρά την παρακίνηση του κ. Γιοργκαντζίογλου να μην υπάρξει καβγάς. Τελικά μπήκε στην αυλή του “πρωθυπουργικού” γραφείου με τη βοήθεια της “αστυνομίας” και ακολούθησε συνάντηση με αντιπροσωπεία της συντεχνίας με επικεφαλής τον πρόεδρό τους, Ταχίρ Γκιοκτσεμπέλ, ο οποίος αμέσως μετά δήλωσε πως ο “πρωθυπουργός” βρήκε τα αιτήματά τους δίκαια και αφού τα μελετήσει θα επανέλθει σε συνάντηση μαζί τους την Τρίτη. Έτσι, η διαμαρτυρία των καθηγητών έληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα