Ομόνοια: Γνωρίζουν τον τρόπο μόνο τρεις

Μόνο τρεις ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της Ομόνοιας γνωρίζουν τον τρόπο να σκοράρουν μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος κόντρα στην Ανόρθωση.

Γιώργος Οικονομίδης, Άλεξ Ρούμπιο και Λεάντρο Μακρολίνι είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές από όλο το ρόστερ των πρασίνων που κατάφεραν να σκοράρουν σε παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Ο Γιώργος Οικονομίδης σκόραρε στο παιχνίδι της φετινής κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με το οποίο προηγήθηκε η Ομόνοια, ωστόσο στο τέλος γνώρισε την ήττα με 2-1 καθώς η Ανόρθωση γύρισε τα εις βάρος της δεδομένα. Βεβαίως

όλοι θα θυμούνται το πανέμορφο γκολ του «Γιόγιο» όταν εξαπέλυσε τον κεραυνό εκτός μεγάλης περιοχής και άνοιξε το σκορ.

Τον Μάρτιο του 2014 η Ομόνοια κέρδισε την Ανόρθωση για την 7η αγωνιστική των Play offs και ο Άλεξ Ρούμπιο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στη νίκη των πρασίνων με 2-1.

Την 2009-10 που η Ομόνοια πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Λεάντρο στην τελευταία αγωνιστική των play offs σκόραρε στη νίκη με 4-2.Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι Γιώργος Οικονομίδης και Λεάντρο σκόραραν το πρώτο τους γκολ με την φανέλα της Ομόνοιας κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ του Ρούμπιο ήταν το τρίτο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα