ΑΕΛ: Τρίποντο για να μείνει στο κόλπο

Με στόχο τη νίκη η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα (17:00) την Αγία Νάπα στο Τσίρειο. Μπορεί η λεμεσιανή ομάδα να μην κρατά πλέον την τύχη της στα χέρια της όσον αφορά το τελικό της πλασάρισμα με το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, όμως όλοι στο κίτρινο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να πέτυχουν το απόλυτο στις επόμενες τρεις αγωνιστικές.

Αυτό είναι κάτι που τους ζήτησε ο τεχνικός τους Χριστάκης Χριστοφόρου, ο οποίος στον σημερινό αγώνα συμπληρώνει ένα γύρο στον πάγκο της ΑΕΛ.

Για τον Κύπριο τεχνικό ελπίδες υπάρχουν, ενώ στην ΑΕΛ ούτε γι' αστείο δεν θέλουν να σκέφτονται ότι τις επόμενες εβδομάδες θα χαθούν βαθμοί και η ομάδα τους δεν θα το εκμεταλλευτεί.

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χθες και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται είναι ο τραυματίας Ιονίτσα. Ο κ. Χριστοφόρου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι συγκεντρωμένοι και να παίξουν με πάθος για να πάρουν το τρίποντο, αφού μόνο με νίκες θα έχουν ελπίδες για την πρώτη 6άδα. Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας πιστεύει ότι η ομάδα του έχει πιθανότητες να τα καταφέρει, αφού είναι πιθανόν οι άλλες ομάδες που είναι πιο πάνω στη βαθμολογία να έχουν απώλειες.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το αρχικό σχήμα της ΑΕΛ σήμερα θα έχει αλλαγές σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος σε παιγνίδι πρωταθλήματος ο Καρίμ Φεκρούς, ο οποίος χθες συμπλήρωσε 33 χρόνια ζωής. Στο δεξιό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ένας εκ των Μπερνάντ Μεντί ή Σουάρες Καρλίτος και στο αριστερό ο Καρλίτος αν επιλεχθεί ο Γάλλος δεξιά, ή ο Εντμάρ Λασέρντα. Βαλεντίνος Σιέλης και Μασάμπα Λο Σαμπού θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται ότι ο κ. Χριστοφόρου θα προχωρήσει σε γερό λίφτινγκ. Ο Ντιαλό Γκουντιλεγέ αναμένεται να πάρει τη θέση του Σακέτι που έχει ανάγκη ξεκούρασης. Ο αρχηγός Μάριος Νικολάου μάλλον θα διατηρήσει τη θέση του, ενώ μπροστά τους ίσως παίξει ο Κάρλος Οχενέ, για να πάρει ανάσες ο Μπεμπέ. Ο Ταγκπατζούμι θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ τις δύο θέσεις των φτερών διεκδικούν οι Αντριάν Σαρδινέιρο, Κάρλος Μιγκέλ και Μάικ Σέμα.Ανάλογα με το πώς θα είναι σήμερα οι καιρικές συνθήκες θα είναι η παρουσία των φίλων της ΑΕΛ στο γήπεδο. Από τη μια το κρύο και από την άλλη τα πιο σημαντικά παιγνίδια στο Τσίρειο που ακολουθούν ίσως επηρεάσουν την προσέλευση των φίλων της ΑΕΛ. Σε μιαν άλλη εξέλιξη, όπως έγινε γνωστό, η ΑΕΛ έχει καταθέσει αίτημα στην ΚΟΠ για να μειωθεί η τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ερμή για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Η τιμή που έχει ορισθεί είναι τα 17 ευρώ και η ΑΕΛ θέλει να πέσει στα 12, όπως είναι το εισιτήριο και στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα