Ερμής: Βήμα-βήμα για την εξάδα

Η ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας μπορεί να αποδειχθεί χρυσή για τον Ερμή υπό κάποιες προϋποθέσεις. Με τρεις αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, όλα συνεχίζουν να εξαρτώνται από τα πόδια των δικών της ποδοσφαιριστών.

Έτσι, στο σημερινό ματς απέναντι στον Οθέλλο, η ομάδα του Φαν Ντερ Χάαρ στοχεύει να κάνει το πρώτο από τα τρία βήματα που απέμειναν για να διατηρηθεί μέσα στους στόχους της. Βεβαίως, για να μπορέσουν οι «φτεροπόδαροι» να πάρουν το ζητούμενο, θα πρέπει να παρουσιαστούν

σε καλή κατάσταση και να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Άλλωστε, ο Οθέλλος με την όλη του εικόνα δείχνει πως για να ξεπεράσει το εμπόδιό του χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και καλή εμφάνιση. Κάτι που γνωρίζουν όλοι στον Ερμή. Το θετικό για τον Ολλανδό τεχνικό της ομάδας στην προσπάθεια για νίκη είναι το ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι πλην του τιμωρημένου Ντε Πίνα, και παρουσιάζονται αισιόδοξοι και πεπεισμένοι ότι μπορούν να πάρουν το σημαντικό τρίποντο.

Στα της ενδεκάδας, ο Φαν Ντερ Χάαρ δεν αναμένεται να προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές. Ενδεχομένως να προκύψουν μια-δύο διαφοροποιήσεις προσώπων. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπογκατίνοφ, στο κέντρο της άμυνας σίγουρος είναι ο Ζάρκοβιτς μαζί με έναν εκ των Σαμάρα-Χριστοφή. Στο αριστερό άκρο προβάδισμα έχει ο Τσίνα, ενώ δεξιά θα αγωνιστεί ο Παουλίνιο. Στη μεσαία γραμμή ο Ταραλαδίδης μαζί με τον Μουσταφά θα είναι στον άξονα και θα έχουν την ευθύνη της οργάνωσης του παιγνιδιού και της αναχαίτισης των προσπαθειών των αντιπάλων. Στα φτερά θα είναι οι Μανού και Ρέζεκ, στην κορυφή ο Ονίλο και σε πιο ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Ιμπραΐμι.

Keywords
Τυχαία Θέματα