Με σβηστές μηχανές η Ρεάλ

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα και έχοντας αρκετά «νεκρά» διαστήματα στο παιχνίδι της, η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-0 της Λα Κορούνια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για την 23η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Έτσι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, αυξάνοντας προσωρινά στους τέσσερεις βαθμούς τη διαφορά από την Μπαρσελόνα, που φιλοξενεί σήμερα τη Λεβάντε. Πλέον, μπορεί να σκέφτεται με μεγαλύτερη ηρεμία το παιχνίδι της Τετάρτης (18/02) με τη Σάλκε στη Γερμανία για τη φάση των «16» του Champions League.

Η Ντέπορ, από την πλευρά της, είδε να μπαίνει τέλος στο μικρό αήττητο σερί τριών αγώνων.Η Λα Κορούνια έχασε τεράστια ευκαιρία στο 6’ με τον Ριέρα, για να «απαντήσει» η Ρεάλ στο 12’ με δοκάρι του Κριστιάνο Ρονάλντο και στο 18’ με νέο δοκάρι του Μπέιλ. Στο 20’ ο Μπενζεμά έχασε εξ επαφής το… σίγουρο και τρία λεπτά αργότερα ο Ίσκο, με πλασέ από το ύψος της περιοχής, άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα».

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49’, η Λα Κορούνια είχε δοκάρι με τον Μπόρχες και στη συνέχεια της φάσης ο Κασίγιας έδιωξε εντυπωσιακά το πλασέ του Ριέρα. Η Ρεάλ δεν μπήκε καλά στην επανάληψη και «έπαιζε με τη φωτιά». Τελικά, τη λύση έδωσε στο 73’ ο Μπενζεμά, που έκανε το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα