Sammanhang η νέα σειρά της ΙΚΕΑ

Όλοι έχουμε κάποια αντικείμενα για χρόνια, είμαστε συναισθηματικά δεμένοι μαζί τους και δεν μπορούμε να τα αποχωριστούμε.

Ίσως γιατί φέρνουν στο μυαλό μας μια όμορφη ανάμνηση, ή γιατί μας τα χάρισε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο.

Αν λοιπόν έχετε και εσείς κάποια αγαπημένα αντικείμενα που δεν θέλετε να αποχωριστείτε, ή είστε συλλέκτης, και σας αρέσει να παρουσιάζετε τις συλλογές σας στους φίλους σας, τότε θα λατρέψετε τη νέα σειρά SAMMANHANG που φέρνει κοντά σας η ΙΚΕΑ.

Η

ΙΚΕΑ γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να μπορείτε να τακτοποιείτε όλα σας τα πράγματα, ενώ ταυτόχρονα να έχετε τη δυνατότητα να αναδεικνύετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα ή τις προσωπικές σας συλλογές. Έτσι η ΙΚΕΑ συνεργάστηκε με 7 σχεδιαστές και δημιούργησε τη νέα σειρά αποθήκευσης SAMMANHANG.

Γυάλινα κουτιά, κουτιά από πλέγμα ή ανακυκλωμένο χαρτόνι, γυάλινοι θόλοι, κουτιά βιτρίνα, και βάση παρουσίασης, είναι μερικές από τις λύσεις που σας προσφέρει η νέα σειρά SAMMANHANG. Τα προϊόντα της σειράς είναι φτιαγμένα από ποικιλία υλικών, βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας στιλ, και δώστε στα αντικείμενα που ξεχωρίζετε τη θέση που τους αξίζει.

Είναι όμορφο να μπορείς να παρουσιάζεις τα αγαπημένα σου αντικείμενα και τις δικές σου συλλογές στους φίλους σου.

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά SAMMANHANG στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο https://www.ikea.com.cy/limited-edition/seira-sammanhang/

ΙKΕΑ ζούμε μαζί!

Keywords
Τυχαία Θέματα