SUP κυπριακή συμμετοχή στον τελικό αγώνα

Η Κύπρος κατάφερε να ξεχωρίσει πανελλήνια με τη δυναμική συμμετοχή των αθλητών της στον τελικό αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος SUP (Stand up paddling), που πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου 2015 στον Ισθμό της Κορίνθου.

Το SUP ή αλλιώς η «Σανιδοκωπηλασία» αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα και γρήγορα αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο, το οποίο αποκτάει ολοένα και περισσότερους οπαδούς. Στην Κύπρο,

διαδόθηκε τα τελευταία χρόνια με ιδιωτική πρωτοβουλία, ενώ οι πρώτοι παγκύπριοι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το 2014. Πρόκειται για ένα άθλημα που αγαπήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα από τον κόσμο προσελκύοντας αθλητές διαφόρων ηλικιών, μιας και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά μπορεί κάποιος να ξεκινήσει να προπονείται.

Εδώ και δύο χρόνια, Κύπριοι αθλητές συμμετέχουν στον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος με την ευγενική χορηγία της AEGEAN AIRLINE. Στο πλαίσιο του φετινού τελικού αγώνα, η Κύπρος συμμετείχε με 7 αθλητές οι οποίοι πέτυχαν μια πρώτη και μια δεύτερη νίκη, ανάμεσα σε συνολικά148 συμμετέχοντες.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία παίδων (14’0”) ο Ζάχος Κουμουδιού πέτυχε πρώτη θέση και στην κατηγορία γυναικών (12’6”) η Φωτεινή Χατζημηνά τη δεύτερη θέση, δύο διακρίσεις που τιμούν ιδιαίτερα την κυπριακή συμμετοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα