Nα ανεβάσουν στροφές

ΕΡΜΗΣ
Συνεχίζει εκτός απροόπτου ο Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία

Το μοναδικό ζητούμενο για τον Ερμή είναι να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη, στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Μετά τη βαριά ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Διότι εάν δεν κερδίσει, τότε θα είναι ορατό το ενδεχόμενο να κινδυνεύσει και να χάσει την πρωτιά του ομίλου. Το κίνητρο των 50 χιλιάδων ευρώ είναι ισχυρό, για να δώσουν τη μάχη μέχρι τέλος για την υλοποίηση του στόχου. Δεν είναι μόνο αυτό.

Είναι

το γόητρο και φυσικά η νοοτροπία του νικητή που θέλουν να έχουν στην ομάδα της Αραδίππου. Από εκεί και πέρα μέσα από αυτά τα παιχνίδια ο τεχνικός της ομάδας ο κ. Κορμπεράν θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το μέλλον κάποιών ποδοσφαιριστών. Διότι κανείς δεν μπορεί να θεωρεί σίγουρη την παρουσία του στην ομάδα, στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αρκετές πιθανότητες
Αρκετές είναι οι πιθανότητες, για να παραμείνει στην ομάδα ο τεχνικός της, ο κ. Κορμπεράν. Υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά που κάνει. Αναμένεται ότι πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό και φυσικά την απόφαση θα την πάρει ο πρόεδρος Λούκας Φανιέρος. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κλείσει θετικά το κεφάλαιο αυτό και ουσιαστικά θα αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη έγιναν κάποιες σκέψεις και σύντομα θα παρθούν αποφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα