Υπάρχουν αρκετά κίνητρα για τη νίκη

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα προετοιμάζει την Ανόρθωση ο Ρόνι Λέβι ενόψει Απόλλωνα

Η μέχρι τώρα πορεία της Ανόρθωσης στους αγώνες των play off είναι άκρως απογοητευτική. Χωρίς βαθμολογική συγκομιδή και χωρίς να πετύχει έστω και ένα τέρμα. Καλές εμφανίσεις πραγματοποιούν οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι, όμως μένουν χωρίς ουσία, κερδίζοντας απλώς τις περισσότερες φορές τις εντυπώσεις.

Το μεγάλο στοίχημα για την «κυρία» είναι πλέον τις εντυπώσεις να τις μετατρέψει σε βαθμολογικό όφελος, αρχής γενομένης από τον εντός

έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα. Μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, καθώς θα αντιμετωπίσει ενδεχομένως την ομάδα που βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην καλύτερη αγωνιστικής της κατάσταση.

Στην προσπάθεια για την πρώτη νίκη στη β' φάση του πρωταθλήματος δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Ισραηλινό προπονητή. Συγκεκριμένα θα απουσιάσει ο Κόπριβετς, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα με την ΑΕΛ, ο Μίτροβιτς καθώς συμπλήρωσε κάρτες, ο Αγκιλάρ ο οποίος και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Κολούνγκα, καθώς σήμερα έκανε αποθεραπεία. Απουσίες αρκετά σημαντικές, με το έργο του Ρόνι Λέβι να γίνεται ακόμα δυσκολότερο, όταν οι λύσεις που έχει ενώπιόν του είναι περιορισμένες.

Παρ' όλ' αυτά, κανείς δεν τα βάζει κάτω. Όλοι πεισμώνουν με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Επίσης, οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης έχουν ένα επιπλέον κίνητρο με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ήδη μετρούν τέσσερεις συνεχόμενους αγώνες χωρίς να πετύχουν τέρμα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο και στον επόμενο αγώνα, τότε θα ισοφαρίσουν τον χειρότερο απολογισμό των τελευταίων χρόνων σε ό,τι αφορά την επίτευξη τερμάτων.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, προς το τέλος της περιόδου 2012-13, έμεινε για πέντε παιχνίδια άσφαιρη και κατέγραψε ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, αρνητικό σερί στην ιστορία της.

Η τελευταία φορά που η Ανόρθωση έμεινε «άσφαιρη» σε πέντε σερί αγώνες ήταν την περίοδο 2012-2013. Τη χρονιά εκείνη ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ με 2-0, στη συνέχεια από την ΑΕΚ με 3-0. Ακολούθησαν δυο ισοπαλίες με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, και τέλος έχασε από την Ομόνοια με 4-0. Επίσης θέλουν τη νίκη ώστε να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους μια επιτυχία μετά τις 19 Φεβρουαρίου, όταν είχαν επικρατήσει του Εθνικού Άχνας με 4-2. Από τότε και στους τρεις επόμενους αγώνες εντός έδρας δεν πήρε ούτε βαθμό.

Στο επίκεντρο ο Λαΐφης
Πολύ πιθανόν είναι η Ανόρθωση να βάλει χρήμα στο ταμείο της λόγω του Κωνσταντίνου Λαΐφη. Αυτό γιατί, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα, η Σταντάρ Λιέγης δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει στην αγορά του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Μάλιστα στα δημοσιεύματα αναφέρεται πως η ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή φτάνει τα 2.000.000 ευρώ. Αν τελικά οι Βέλγοι αποκτήσουν τον Κύπριο διεθνή αμυντικό, τότε η Ανόρθωση δικαιούται το 10% της μεταπώλησής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα