Αγώνες δίχως… αύριο

ΑΕΚ
Μόνο αν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, οι «κιτρινοπράσινοι» θα έχουν ελπίδες για κάτι καλύτερο φέτος

Επτά αγώνες δίχως... αύριο, επτά τελικοί και ανάλογοι τίτλοι για τα μεγάλα παιχνίδια που απέμειναν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Για να συνεχίσουμε να γράφουμε και από εβδομάδας για έξι τελικούς, θα πρέπει η ΑΕΚ να κερδίζει το κάθε επόμενο ντέρμπι. Αυτό πρέπει να κάνει η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Μόνο έτσι θα παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Σε διαφορετική περίπτωση,

θα χάσει και τ’ αβγά και τα καλάθια. Η προσπάθεια για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους η ομάδα της Λάρνακας, σίγουρα θα εξασφαλίσει και εισιτήριο για την Ευρώπη. Έμειναν 21 βαθμοί μέχρι το τέλος και η ΑΕΚ είναι έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Είναι και δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση. Δηλαδή, οι απώλειες δεν επιτρέπονται. Το έργο των «κιτρινοπρασίνων» είναι πολύ δύσκολο, αλλά αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλη δυναμική στα δύσκολα παιχνίδια. Στα θετικά για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ και τους παίκτες του είναι το γεγονός ότι θα παίξουν με μια ΑΕΛ η οποία στα τελευταία δύο παιχνίδια της με τον Μπαλταζάρ στον πάγκο είναι βελτιωμένη. Και αυτό είναι στα πλεονεκτήματα, αφού όλοι θα πάνε πιο υποψιασμένοι στο «Τσίρειο».

Η ΑΕΚ κέρδισε πολύ δύσκολα την ΑΕΛ στην «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ», με ανατροπή στα τελευταία λεπτά, αλλά εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την ομάδα της Λεμεσού στο «Τσίρειο», αφού ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά από τον Αρουαμπαρένα. Τα δεδομένα τώρα είναι πολύ διαφορετικά, όπως και οι συνθήκες.

Ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Ακόμη και αυτό θα παίξει τον δικό του ρόλο. Είναι αγώνας δίχως αύριο για την ΑΕΚ, αλλά και για την ΑΕΛ. Οι δύο ομάδες έχουν ισχυρά κίνητρα και ο βαθμός δυσκολίας θα είναι εξαιρετικά μεγάλος και για τις δύο ομάδες.

Η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες με τον ίδιο ζήλο, τον ίδιο χαρακτήρα και πάθος για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της. Μόνο έτσι θα πετύχει κάτι καλύτερο από τις δύο προηγούμενες χρονιές, στις οποίες τερμάτισε δεύτερη.

Νέο πρόβλημα με Λαμπάν
Πρόβλημα με τον Λαμπάν προέκυψε στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, με τον ποδοσφαιριστή να αποχωρεί με σοβαρό τραυματισμό στον δικέφαλο.

Σίγουρα θα χάσει το παιχνίδι στο «Τσίρειο» και αυτό που απομένει είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία θα βγουν σήμερα, για να διαπιστωθεί η περίοδος αποθεραπείας. Ο Χαραλαμπίδης προπονήθηκε κανονικά και όπως όλα δείχνουν θα προλάβει και θα βρίσκεται στην αποστολή για το «Τσίρειο».

Οι λύσεις υπάρχουν και οι αγώνες κρίνονται από αυτούς που είναι διαθέσιμοι. Όπως και στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, που απουσίαζαν οι Τρισκόφσκι και Χαραλαμπίδης, στο οποίο ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ βρήκε τις κατάλληλες λύσεις για την ενδεκάδα, αλλά προχώρησε και σε σωστές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα, και βοήθησε την ομάδα του να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα