H όψιμη αγανάκτηση της Ελίτας Μιχαηλίδου

Έντονα ενοχλημένη  τοποθετήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Ελίτα Μιχαηλίδου με αφορμή άρθρο σε παραπολιτική στήλη του SigmaLive με τίτλο «Με την Ελίτα το ΑΚΕΛ στις επερχόμενες βουλευτικές;».

Διαβάστε επίσης: Με την Ελίτα το ΑΚΕΛ στις επερχόμενες βουλευτικές;

«Έντεκα χρόνια μετά το χαμό του Αντη Χατζηκωστη - μόνο κατάντια λέγεται- εάν κρίνεται το έργο της κυβέρνησης (και όλων) σίγουρα δεν

είναι από ιδιοτελείς στόχους (άλλωστε δεν έχω επωφεληθεί σε τίποτε - τίποτε) απλά, πόλεμος και κιτρινιλα (απειλή;;;) ώστε να μένει κανεις ΑΚΡΙΤΟΣ;;;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έντεκα χρόνια μετά το χαμό του Αντη Χατζηκωστη - μόνο κατάντια λέγεται- εάν κρίνεται το έργο της κυβέρνησης (και όλων) σίγουρα δεν είναι από ιδιοτελείς στόχους (άλλωστε δεν έχω επωφεληθεί σε τίποτε - τίποτε) απλά, πόλεμος και κιτρινιλα (απειλή;;;) ώστε να μένει κανεις ΑΚΡΙΤΟΣ;;; pic.twitter.com/kyBFeoud8o

— Elita Michaelidou (@ElitaMichaelid) January 12, 2021

Επί της ουσίας στο παραπολιτικό άρθρο το SigmaLive κατέγραψε, χωρίς καμία δόση υπερβολής,  τα όσα δημοσίευσαν ως πληροφορίες συνάδελφοι δημοσιογράφοι σε έντυπα Μέσα τις προηγούμενες μέρες που αφήνουν να εννοηθεί ότι ενδεχομένως η κα. Μιχαηλίδου συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ στην Λεμεσό για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα τα παραπολιτικά άρθρα στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος»  με τίτλτο  «Ανοίγματα προς τα αριστερά…»  αλλά και στην εφημερίδα «Αλήθεια» 11 Ιανουαρίου με τίτλο «Προς Νέες Δυνάμεις».

Επομένως , η επιλεκτική αγανάκτηση της κας. Μιχαηλίδου με το Συγκρότημα ΔΙΑΣ, στο οποίο δικαίως διακρίθηκε,  κρίνεται εν πολλοίς  όψιμη και τουλάχιστον άδικη.

H δε άστοχη αναφορά στον χαμό του Αντη Χατζηκωστή για να δικαιολογήσει την επίθεσή της στο Συγκρότημα με αφορμή ένα παραπολιτικό άρθρο που απλά παραπέμπει σε άλλα δημοσιεύματα,  αποδεικνύει πως η κα. Μιχαηλίδου είναι διατεθειμένη να ξεπεράσει κάθε όριο απλά για να συντηρήσει το όνομά της στην επικαιρότητα. Μήπως τελικά επιβεβαιώνει και το παραπολιτικό;

Η πορεία θα δείξει. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα την ακολουθήσουμε σε αυτό τον κατήφορο.

Keywords
Τυχαία Θέματα