«Αβρούπα»: Οι έποικοι ελέγχουν τη λεγόμενη «βουλή»

«Πρώτα έφαγαν τον Σερντάρ, γιο του Ντενκτάς. Και τώρα τη Ρεσμιγιέ Τζαναλτάι, θυγατέρα του Έρογλου. Η βουλή πλέον είναι παρακαταθήκη στους εποίκους, τους οποίους ο Έρογλου έκανε πολίτες μέσα σε μιαν νύκτα σε αντίθεση ακόμα και με τους νόμους της τδβκ» γράφει σε σημερινό της δημοσίευμα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Αβρούπα».

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η εφημερίδα σχολιάζοντας υπό τον τίτλο «Ντερβίς Έρογλου» το γεγονός ότι η «υποψήφια» του Κόμματος Εθνικής Ενότητας  (UBP) για την «προεδρία της βουλής» και

θυγατέρα του πρώην Τουρκοκύπριου ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, Ρεσμιγιέ Τζαναλτάι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τις απαραίτητες ψήφους για να εκλεγεί, γράφει ότι «Πρώτα έφαγαν τον Σερντάρ, γιο του Ντενκτάς. Και τώρα τη Ρεσμιγιέ Τζαναλτάι, θυγατέρα του Έρογλου. Η βουλή πλέον  είναι παρακαταθήκη στους εποίκους, τους οποίους ο Έρογλου έκανε πολίτες μέσα σε μιαν νύκτα σε αντίθεση ακόμα και με τους νόμους της τδβκ. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των ‘υπηρεσιών’ του Έρογλου! Δεν στήριξαν την κόρη του Έρογλου στην εκλογή της προεδρίας της βουλής ο φασίστας Ζάρογλου, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο ως φοιτητής και έγινε πολίτης με οδηγία του Έρογλου και έτσι άνοιξε ο δρόμος να γίνει βουλευτής, και ο Αρικλί που προέρχεται από τον κουβαλημένο πληθυσμό».

«Το δήλωσε αυτό ο Αρικλί μετά από τον πρώτο γύρο! Αυτές είναι ακόμα οι καλές σας μέρες αγαπητοί του UBP! Θα πνιγείτε στις ψεύτικες υπηκοότητες που διανείματε», γράφει η εφημερίδα.

Διαβάστε επίσης 

Προς πρόωρες «εκλογές» στα κατεχόμενα λόγω μη εκλογής «προέδρου βουλής»

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα