"Ο Γιακουμάκης έχει ικανότητα σκόρερ"

Μεγάλος ενθουσιασμός υπάρχει στη Φένλο λόγω των εμφανίσεων του Γιώργου Γιακουμάκη. Ο Έλληνας επιθετικός είναι «υπεύθυνος» για περισσότερα από τα μισά γκολ της Φένλο στο πρωτάθλημα (συνολικά 22), ενώ με τα 12 γκολ του είναι επίσης πρώτος σκόρερ στην Erepisie. Την περασμένη Κυριακή (10/1) πέτυχε και τα δύο γκολ στη νίκη (2-1) επί της Βίλεμ. 

«Γνωρίζουμε ότι ο Γιακουμάκης έχει ικανότητα

σκόρερ. Εάν έχει την μπάλα στην περιοχή των 16 μέτρων, ναι, σκοράρει συχνά», είπε ο προπονητής της Φένλο Ντε Κόνινγκ μιλώντας στην ολλανδική ιστοσελίδα "1limburg". «Όμως, ας μην ξεχνάμε ότι τον βοηθούν οι άλλοι παίκτες πίσω του. Αυτή είναι μια ομαδική προσπάθεια, και αν ξεχωρίζεις, αυτό είναι υπέροχο», πρόσθεσε.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Φρανκ Ντεμουτζέ, ως προπονητής των επιθετικών της Φένλο, ασχολείται πολύ με τον Γιακουμάκη: «Ασχολούμαστε με την ολοκλήρωση των φάσεων, διατηρώντας την ηρεμία μπροστά στο γκολ. Κάνουμε προπόνηση πολύ στις κεφαλιές. Αλλά έχει καλή βασική τεχνική. Τα γκολ που έχει σκοράρει δεν είναι τα ευκολότερα γκολ. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και μπορεί να το δει κάποιος στα γκολ που σκοράρει. Είναι πρόθυμος να μάθει».  

Ο πρώην παίκτης, Ρόελ Μπρούερς, επισημαίνει επίσης τη σημασία του Γιακουμάκη στην Φένλο: «Είναι καλό για μια ομάδα όπως η Φένλο να έχει έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα. Εχει ήδη δώδεκα γκολ και μπορεί να πετύχει κι άλλα πολλά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα