2η θέση στην Ευρώπη για το ξενοδοχείο Crowne Plaza Limassol

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που ανακοινώνουμε ότι το ξενοδοχείο Crowne Plaza Limassol κατέλαβε τον Σεπτέμβριο 2018 την 2η θέση στην έρευνα HeartBeat, ανάμεσα σε άλλα 96 Crowne Plaza Hotels &Resorts της Ευρώπης. Η έρευνα HeartBeat είναι η μέθοδος που χρησιμοποιεί η IHG για να μετρά πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πελάτες της με τις υπηρεσίες που προφέρει η αλυσίδα. Στην έρευνα μπορούν να λάβουν μέρος αποκλειστικά και μόνο πελάτες που έχουν διανυκτερεύσει σε ένα από

τα ξενοδοχεία της IHG και καλούνται να αξιολογήσουν την εμπειρία τους σε ένα ευρύ φάσμα βασικών μετρήσεων, όπως η συνολική ικανοποίηση, η καθαριότητα, η εξυπηρέτηση και η γενική εικόνα του ξενοδοχείου. Με συνολική βαθμολογία 96/100, το ξενοδοχείο Crowne Plaza Limassol έλαβε το δεύτερο υψηλότερο αποτέλεσμα στην Ευρώπη.

Ο Πέτρος Πιερίδης, Γενικός Διευθυντής του Crowne Plaza Limassol, δήλωσε: Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα του Crowne Plaza Limassol για αυτό το επίτευγμα. Τα ξενοδοχεία Crowne Plaza Hotels &Resorts ανήκουν στην διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων IHG (InterContinental Hotels Group) και έχουν να παρουσιάσουν πολλές αξιόλογες μονάδες σε σημαντικές πόλεις της Ευρώπης και ανά το παγκόσμιο. Το γεγονός ότι η Λεμεσός κατάφερε να καταλάβει τη 2η θέση στην συνολική κατάταξη για ικανοποίηση των επισκεπτών είναι ένας θρίαμβος που αναδεικνύει την πραγματική κυπριακή φιλοξενία και την ικανότητά μας να ανταγωνιζόμαστε σε διεθνή κλίμακα. Αυτή η επιτυχία δεν είναι μόνο μια νίκη για το ξενοδοχείο μας, αλλά και μια νίκη για την Λεμεσό και την Κύπρο. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μου σε ολόκληρη την ομάδα του Crowne Plaza Limassol για την σκληρή δουλειά και την αυθεντική φιλοξενία με την οποία αγκαλιάζουν και καλωσορίζουν καθημερινά τους πελάτες του παραλιακού μας ξενοδοχείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα