Νεκρός σε «ύποπτο» τροχαίο στο Ριάντ ένας εκ των υπόπτων της εξαφάνισης Κασόγκι (εικόνα)

Νέες πληροφορίες από τουρκικό ΜΜΕΠέρα από τον «γιατρό του θανάτου» ένας ακόμη εκ των 15 υπόπτωνΝεκρός σε τροχαίο στο Ριάντ – Σκηνοθετημένο τροχαίο επικαλείται η Τουρκία

Νέες πληροφορίες σχετικά με την εξαιρετικά περίπλοκη υπόθεση της εξαφάνισης του σαουδάραβα δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι φέρνει η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak.

Με νέο άρθρο της υπό τον τίτλο «Το Ριάντ σίγησε κάποιον», η φιλοκυβερνητική εφημερίδα υποστηρίζει πως ένας εκ των 15 υπόπτων της εξαφάνισης, ο Μεσάλ Σάαντ Αλμποστάνι είναι πια νεκρός, μετά από τροχαίο

ατύχημα στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο Αλμποστάνι πέθανε σε ύποπτο ατύχημα. Το θύμα είχε υπηρετήσει στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία με τον βαθμό του υπολοχαγού ενώ ήταν ένας από εκείνους που πήγαν στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Οκτωβρίου με ιδιωτικό αεροσκάφος. Μετά από παραμονή τους στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel η ομάδα των υπόπτων αποχώρησε και πάλι για τη Σαουδική Αραβία επίσης με ιδιωτικό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με το τουρκικό μέσο υπάρχει έντονη φημολογία ότι το δυστύχημα ήταν σκηνοθετημένο.

Ο «γιατρός του θανάτου» που τον διαμέλισε όσο ήταν ζωντανός

Νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, είχαν έρθει στο φως λεπτομέρειες σχετικά με τον γιατρό Σάλα αλ-Τουμπάιγκι, που αναγνωρίστηκε ότι ήταν παρών στη στυγερή δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι.

Μετά τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτεται και το προφίλ του ανθρώπου που υποπτεύονται ότι διαμέλισε και αποκεφάλισε τον δημοσιογράφο. Πρόκειται για έναν ιατροδικαστή, τον Σάλα αλ-Τουμπάιγκι, που συμμετείχε στην ομάδα των σαουδαράβων πρακτόρων που είχαν φθάσει εκείνη την ημέρα στην Κωνσταντινούπολη από το Ριάντ, άρχισε στην συνέχεια να διαμελίζει το σώμα του Τζαμάλ Κασόγκι ενώ ήταν ακόμη ζωντανός, σύμφωνα με την πηγή του Middle East Eye.

Keywords
Τυχαία Θέματα