« Η σούμα γίνεται τον Μάιο»

Ο Εκπρόσωπος Επικοινωνίας του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, αναφέρθηκε για τη μεγάλη νίκη επί της Πάφου και για την αναμέτρηση με την Έβερτον και όχι μόνο.


Αναλυτικά:
Για την αναμέτρηση με την Πάφο «Δεν στεκόμαστε και δεν μένουμε στην εκπληκτική εμφάνιση με την Πάφο, αλλά επικεντρωνόμαστε στα επόμενα παιχνίδια με την Έβερτον, αλλά κυρίως στο ντέρμπι με την Ομόνοια την ερχόμενη Δευτέρα».


« Οι νίκες και οι βαθμοί είναι καλοί κάθε εβδομάδα, αλλά η σούμα γίνεται

τον Μάιο. Ο Απόλλωνας είναι γεμάτη ομάδα, που παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και σκόραρε».

«Πρέπει να κλείσουμε νικηφόρα την ευρωπαϊκή μας πορεία. Η ομάδα έδειξε τις αρετές της και στο Γιουρόπα Λιγκ, στον πιο δυνατό όμιλο της διοργάνωσης. Δεν παρασυρόμαστε και επικεντρωνόμαστε σε κάθε επόμενο αγώνα».


*Υπάρχει πλειάδα ποδοσφαιριστών. Το κλίμα στο Κολόσσι είναι εξαιρετικό και η σκέψη μας είναι στον Μάιο. Έχουμε την αρετή και την πίστη.


«Έχουμε πει ότι δεν θα ενισχυθεί ο Απόλλωνας τον Ιανουάριο. Δεν είναι μόνο να κάνεις μεταγραφή, αλλά αυτός που θα έρθει θα πρέπει να είναι καλύτερος από αυτούς που έχεις». Οι Φώτης Παπούλλης και Μπεντόγια είναι προσθήκες πρώτης επιλογής. Αν θα υπάρχει κάτι, θα είναι μόνο για τον κατάλογο».


Για Μακρίδη: «Εμείς τον πιστεύουμε και όταν θα επιστρέψει θα το κάνει με εμφαντικό τρόπο».


*Ζητούμενο δεν είναι οι πρόσκαιρες χαρές, αλλά το τι θα γίνει στο τέλος του μαραθωνίου. Πρέπει να ματώσουμε και να παλέψουμε. Ο πρόεδρος είναι στην πίσω γραμμή. Αυξάνει τον πήχη, έχει όραμα και απαιτεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα