Δικηγόρος 19χρονης στο SigmaLive:Τα fake SMS-Εμπλοκή Κύπρου;

Απανωτές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση του 19χρονου μοντέλου το οποίο συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου θα αποφασίσει μόνη της ουσιαστικά για το μέλλον της, αφού αν δηλώσει αθώα αλλά στη δίκη (θα δικαστεί από ανώτερο δικαστήριο με σώμα επτά ενόρκων) αποδειχθεί ένοχη -που είναι και το πιθανότερο- η ποινή ενδέχεται να φτάσει ως και τα 25 χρόνια κάθειρξης. Στην περίπτωση αυτή,

η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα και κοστοβόρα.

Αν δηλώσει ένοχη, το δικαστήριο, σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στο Χονγκ Κονγκ, θα τής επιβάλει μικρότερη ποινή (15-18 χρόνια). Και στις δύο περιπτώσεις θα εκτίσει τα 3/5 περίπου της ποινής της, ήτοι, στην περίπτωση που δηλώσει ενοχή θα αποφυλακισθεί νωρίτερα.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον συνήγορο της 19χρονης Σάκη Κεχαγιόγλου αναφορικά με την ενδεχόμενη εμπλοκή της Κύπρου στην υπόθεση αυτή, πράγμα που αποκαλύφθηκε μετά από σχετική δημοσιοποίηση της συνομιλίας της νεαρής με κολλητή της φίλη μέσω facebook. O κ. Κεχαγιόγλου απαντά στο SigmaLive και για την τρίτη κατά σειρά υπόθεση που χειρίζεται και που μονοπωλεί τα ελλαδικά ειδησεογραφικά και αφορά το πήγαινε – έλα κοκαΐνης στο Κολωνάκι. Η τελευταία υπόθεση, μάλιστα, εμπλέκει και σειρά Ελλαδιτών πασίγνωστων παρουσιαστών.

Αναφέρει την Κύπρο ως προορισμό το μοντέλο με την κοκαΐνη

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου δηλώνει ότι δεν έχει διαπιστωθεί μέχρι τώρα να υπήρξε εμπλοκή της Κύπρου σε ό,τι αφορά την υπόθεση της 19χρονης Ειρήνης. Κληθείς να απαντήσει αν τότε το περιεχόμενο των συνομιλιών της 19χρονης που ανέφεραν την Κύπρο ως προορισμό είναι ψευδές, ο κ. Κεχαγιόγλου επανέλαβε ότι η δικογραφία δεν περιλαμβάνει τέτοια sms.

Ποιοι ήταν οι μυστηριώδεις συνοδοί του μοντέλου με κοκαΐνη

Τώρα, όσον αφορά την άλλη υπόθεση, που αναστάτωσε δεκάδες παρουσιαστές στην Ελλάδα αλλά και γνωστά πρόσωπα, ο Σάκης Κεχαγιόγλου, κληθείς να απαντήσει για το κατά πόσο ευσταθούν οι αναφορές ονομάτων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, είπε ότι όντως περιλαμβάνονται αρκετά ονόματα διάσημων. Ωστόσο, οι περισσότεροι εξ αυτών, δηλώνει ο Κεχαγιόγλου, είναι αθώοι και έχουν ήδη δηλώσει ότι οι δοσοληψίες αφορούσαν δική τους χρήση.

Οι κατηγορίες που τους προσάπτουν ουσιαστικά, «θα πέσουν», σύμφωνα με τον Σάκη Κεχαγιόγλου, «ενώπιον Δικαιοσύνης».

Ο κ. Κεχαγιόγλου είναι μαζί με τον Γεώργιο Δρύλλη συνήγοροι υπεράσπισης 33χρονου Σέρβου, ο οποίος συνελήφθη το Σαββατοκύριακο μετά τον εντοπισμό ποσότητας κοκαΐνης μαμούθ σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα. Πρόκειται για 135 κιλά κοκαΐνης, αξίας περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο εντοπισμός της ποσότητας-μαμούθ ναρκωτικών και η σύλληψη έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις για το μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, στο οποίο εμπλέκονται ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλα και επιχειρηματίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα