MAD Video Music Awards 2012 by Vodafone

03:48 23/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Mad Video Music Awards 2012 by Vodafone αποτέλεσαν και φέτος το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς. Το Mad διοργάνωσε τα Βραβεία για 9η συνεχή χρονιά με απόλυτη επιτυχία, στο κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do,
με τη χορηγία της Vodafone, εκφράζοντας το πιο θετικό και αισιόδοξο σύνθημα: Young Greece.
Πολλές ήταν οι εκπλήξεις και οι ξεχωριστές εμφανίσεις με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής που πραγματοποίησαν επιβλητικές εμφανίσεις στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2012 by Vodafone.

​Τα εισιτήρια της βραδιάς εξαντλήθηκαν από το κοινό που κατέκλυσε από νωρίς τον εξωτερικό χώρο του Γηπέδου, για να απολαύσει όπως κάθε χρόνο το καθιερωμένο μουσικό Special Pre–Show, όπου στο ειδικά διαμορφωμένο stage εμφανίστηκαν οι Nikki Ponte & Dimension X, The Fade, Velvet Fire και Χρήστος Π., προετοιμάζοντας το κοινό για το κορυφαίο μουσικό γεγονός.

Τα Mad Video Music Awards 2012 by Vodafone με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά και τη συμμετοχή της Μαίρης Συνατσάκη, υποδέχθηκαν χιλιάδες εκπροσώπους της Young Greece, μαζί με καλλιτέχνες, δημιουργούς και δημοφιλή πρόσωπα της τηλεόρασης, του αθλητισμού & της μόδας, δίνοντας το δικό τους στίγμα στη βραδιά με το πάθος και την ενθουσιώδη συμμετοχή τους.

Σε σκηνοθεσία του Θάνου Γκομόζια και σκηνοθεσία stage του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, τα live acts χαρακτηρίστηκαν από ανατρεπτικές συνεργασίες on stage, αλλά και από την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία όλων των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον πιο δυναμικό τρόπο και την ανερχόμενη Demy μαζί με τους The Fade, οι οποίοι εμφανίστηκαν στη σκηνή παρουσιάζοντας τα “Τόσες Χιλιάδες καλοκαίρια” και το “Soldier”. Ακολούθησε το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα, Onirama με το καινούργιο τους κομμάτι “Δεν υπάρχεις” σε μια up beat εκδοχή, με τη συμμετοχή της Ήβης Αδάμου.

Στη συνέχεια, οι Ρουμάνοι Lucky Man Project και η Ελευθερία Ελευθερίου ανέβασαν τους παλμούς με το “Party Started” και το “Pumpin”. Η Shaya, οι Slick beats και οι Housetwins ξεσήκωσαν το κοινό με το άκρως καλοκαιρινό τραγούδι “Summer is all around”.

Ο Δήμος Αναστασιάδης με τους KoΖΑ Mostra πραγματοποίησαν μια πρωτότυπη μουσική συνεργασία με το “Τώρα” σε balcan remix. Ακολούθησαν ο Γιώργος Σαμπάνης και οι Otherview με τα “Πυροτεχνήματα” της Έλενας Παπαρίζου, σε μια ξεχωριστή συνύπαρξη επί σκηνής.

Ο Μηδενιστής και οι Professional Sinnerz ένωσαν τις δυνάμεις τους με μια ελληνική εκδοχή του θρυλικου “Galvanize” των Chemical Brothers. Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν ο Κώστας Μαρτάκης, και ο Claydee με την ελληνικη version του “Mamachita Buena” και το “Suavemente”. Η Έλενα Παπαρίζου επανεκτελέσε την μπαλάντα “Ποιός”, φορτίζοντας συναισθηματικά το κοινό των Mad Video Music Awards 2012 by Vodafone.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Νίκος Γκάνος πραγματοποίησαν μια sexy εμφάνιση με τo mash up “Break me in the dark”. Μια συνεργασία-έκπληξη ακολούθησε, με τη Μαίρη Συνατσάκη να κερδίζει το χειροκρότημα μαζί με τ
Keywords
Τυχαία Θέματα