Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 αντίτυπα του FIFA 12 για ΧΒΟΧ360

Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε ένα από τα 5 αντίτυπα του FIFA 12  για το XBOX360,  προσφορά του GameSide.gr και της CD MEDIA.

Η διάρκεια του Διαγωνισμού είναι 20 ημέρες, λήγει στις  23.59 της 12/07/2012 ημέρα Πέμπτη και oι νικητές θα μάθουν το όνομα τους μέσα απο αυτή την στήλη.

Όροι συμμετοχής:

Δηλώστε συμμετοχή

στον διαγωνισμό γράφοντας την φράση “Δήλωση  Συμμετοχής“ στα σχόλια του παρόντος άρθρου.

Για να δηλωσετε συμμετοχή πρέπει να είστε εγγεγραμένο μέλος του gameside.gr (εγγραφείτε εδώ) και να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook . Επίσης κάθε σχόλιο που κάνετε σε οποιοδήποτε θέμα/review/νέο στο site θα θεωρείται ως μία επιπλέον συμμετοχή, οπότε όσο περισσότερα σχόλια αναρτάουνται στα θέματα μας καθημερινά, τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχετε να κερδίσετε!

Mε την λήξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με όσους απο τους συμμετέχοντες έχουν συμπληρώσει τις ελάχιστες προϋποθέσεις που απαιτούνται και αναγράφονται παραπάνω (εγγραφή, like, συν τις επιπλέον συμμετοχές από τα σχόλια) .

- Από τον διαγώνισμο εξαιρούνται η συντακτική ομάδα του gameside και τα συγγενικά τους πρόσωπα έως πρώτου βαθμού.- Σε περίπτωση αποστολής του δώρου, τα μεταφορικά βαρύνουν αποκλειστικά τον νικητή.- Με την ανακοινώση των αποτελεσμάτων οι νικητές υποχρεούνται να επικοινωνήσουν μεσα σε 5 ημέρες με τους admin του Gameside.- Με την δήλωση συμμετοχής αποδέχονται αυτόματα όλοι οι όροι του διαγωνισμού από τον συμμετέχοντα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 αντίτυπα του FIFA 12 για ΧΒΟΧ360

Keywords
Τυχαία Θέματα