Aνθελληνική γκάφα στην επίσημη σελίδα του PES στο Facebook!

Σε μια βαρβάτη ανθελληνική γκάφα υπέπεσε η επίσημη σελίδα του Pro Evolution Soccer στo Facebook. Ενόψει του ματς Ελλάδα – Γερμανία, οι admins της σελίδας ανέβασαν μια εικόνα της γερμανικής εθνικής ομάδας με στοίχους από κάποιον ύμνο της, η οποία κοινοποιήθηκε και στους Έλληνες

fans. Όπως είναι λογικό, οι Έλληνες εξοργίστηκαν και δημιουργήθηκε θέμα, με συνέπεια να παρέμβει ο κύριος Florian Stronk, ευρωπαϊκός διευθυντής online & social media του PES, και να ζητήσει επίσημα συγνώμη για την γκάφα, στα ελληνικά κιόλας. Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του υπεύθυνου παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας για το συμβάν!

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από τους Έλληνες φιλάθλους μας! Πριν από λίγα λεπτά οι admins μας δημοσίευσαν ένα screenshot της γερμανικής εθνικής ομάδας, μαζί με στοίχους από κάποιον ύμνο της. Το post αυτό κοινοποιήθηκε και στους Έλληνες, με αποτέλεσμα πολλοί από εσάς να ενοχλήθηκαν και να προσβλήθηκαν από την συγκεκριμένη κοινοποίηση. Όταν οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν το λάθος τους, διέγραψαν αμέσως την φωτογραφία αυτή. Ως υπεύθυνος διέγραψα άμεσα τα δικαιώματα που είχε ο συγκεκριμένος διαχειριστής και θα του εξηγήσω ότι δεν είναι αποδεκτά μηνύματα / φωτογραφίες οι οποίες προσβάλουν τους Έλληνες οπαδούς μας και ούτε η διαγραφή μηνυμάτων που έχουν αρνητικά σχόλια είναι αποδεκτή για εμένα. Λυπάμαι πολύ και θέλω προσωπικά να ζητήσω συγνώμη από όλους αυτούς που προσβλήθηκαν από την συγκεκριμένη κοινοποίηση.»
Florian Stronk – Ευρωπαϊκός Διευθυντής online & Social Media

Keywords
Τυχαία Θέματα