Νέα σειρά imageRUNNER ADVANCE από την Canon

19:32 22/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος της Canon στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας σειράς imageRUNNER ADVANCE 4000, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων imageRUNNER ADVANCE στην κατηγορία A3 με τέσσερα νέα αποδοτικά συστήματα πολλαπλών λειτουργιών.
Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της νέας σειράς, είναι οι δυνατότητες διασύνδεσης με λογισμικό και τεχνολογίες που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο των Managed Print
Services, προφέροντας περαιτέρω εξοικονόμηση κόστους, αυτοματοποιημένες διαδικασίες συντήρησης, καλύτερη διαχείριση και βέλτιστη κατανομή του εκτυπωτικού εξοπλισμού κάθε οργανισμού.

Βελτιωμένη αποδοτικότητα, ασφάλεια και οικονομία
Η επιτυχημένη πλατφόρμα νέας γενιάς imageRUNNER ADVANCE της Canon, που παρουσιάστηκε το 2009, περιλαμβάνει πλέον 32 μοντέλα. Πολλά από αυτά τα συστήματα έχουν κερδίσει σημαντικές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων βραβείων της εταιρείας BERTL και των διακρίσεων ‘Winter Pick’ του οργανισμού BLI για το 2011. Μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί περισσότερα από 170.000 συστήματα imageRUNNER ADVANCE¹ στην Ευρώπη και περισσότερα από 440.000 παγκοσμίως, για χρήση σε περιβάλλοντα που κυμαίνονται από μικρά γραφεία, έως τμήματα παραγωγής εκτυπώσεων μεγάλων οργανισμών.

Τα νέα μέλη της έξυπνης σειράς πολλαπλών λειτουργιών της Canon, imageRUNNER ADVANCE 4025i, 4035i, 4045i και 4051i, παρέχουν περισσότερες επιλογές ταχύτητας εκτύπωσης σε μέγεθος A3, ξεκινώντας από 25, 35 και 45 σελ./λεπτό και φτάνοντας έως τις 51 σελ./λεπτό.

imageRUNNER ADVANCE 4000
Πλεονεκτήματα της νέας σειράς imageRUNNER ADVANCE 4000 αποτελούν η απλή και απρόσκοπτη ενσωμάτωση στην υπάρχουσα υποδομή των οργανισμών, καθώς και η τέλεια συνεργασία με λύσεις λογισμικού διαχείρισης εκτυπώσεων και λύσεις Document Management όπως οι uniFLOW, Therefore και e-Copy.

Το γεγονός αυτό καθιστά τα νέα συστήματα πολλαπλών λειτουργιών ιδανική επιλογή για πολυάσχολες ομάδες εργασίας και μικρότερα τμήματα σε οργανισμούς κάθε μεγέθους, που χρειάζονται ασπρόμαυρες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε μέγεθος A3 και επιζητούν βελτιωμένη αποδοτικότητα, ασφάλεια και οικονομία, καθώς και μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η νέα σειρά imageRUNNER ADVANCE 4000 συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας στον χώρο εργασίας, χάρη στον εύκολο χειρισμό που παρέχει η εύχρηστη οθόνη αφής 21,3 εκ. (με ανάλυση SVGA) και οι δυνατότητες προσαρμογής του περιβάλλοντος εργασίας στις ανάγκες των χρηστών.

Η διεκπεραίωση εργασιών μεγάλου όγκου είναι γρήγορη και αποδοτική, χάρη σε χαρακτηριστικά όπως η σάρωση διπλής όψης, ο ευέλικτος χειρισμός των υλικών εκτύπωσης και η μεγάλη χωρητικότητα χαρτιού που φτάνει τα 4.980 φύλλα.

Επίσης, οι προηγμένες επιλογές τελικής επεξεργασίας διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την εσωτερική παραγωγή εντύπων υψηλής ποιότητας. Η δυνατότητα στενής συνεργασίας με πολλές λύσεις λογισμικού για τη σάρωση, την αρχειοθέτηση και τη διαχείριση εγγράφων σημαίνει ότι η σειρά imageRUNNER A
Keywords
Τυχαία Θέματα