CSR 2012 - Ώρα ευθύνης

02:39 23/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκδήλωση που την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 και ώρα 15.00 οργανώνουν το Ινστιτούτο Επικοινωνίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην αίθουσα διαλέξεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) – Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων- Κάτω Πατήσια.

Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστούν
τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας του Ινστιτούτου Επικοινωνίας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη(ΕΚΕ) και την υπεύθυνη κατανάλωση.

Από την έρευνα αναδείχθηκαν δύο σημαντικά θέματα: αφενός η για άλλη μια φορά επιβεβαίωση της μεγάλης απώλειας εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας που έχει ο κόσμος απέναντι στις επιχειρήσεις και αφετέρου οι αναδυόμενες νέες προκλήσεις (φτώχεια, ανεργία κ.λπ.) που επηρεάζουν σήμερα άμεσα την ελληνική κοινωνία.

Η εκδήλωση, πέρα από την παρουσίαση από τον κ. Δ. Α. Μαύρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο MRB Hellas και σχολιασμό της έρευνας από την Δρ Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, περιλαμβάνει παρέμβαση από την κ. Cecilia Williams από την Foretica Ισπανίας, η οποία θα μεταφέρει την εμπειρία της πάνω στα δύο πιο πάνω θέματα.

Επίσης περιλαμβάνει δύο panels, κατά τα οποία θα δοθεί η ευκαιρία σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και φορέων α) να συζητήσουν το πως μπορεί να ανακτηθεί η χαμένη εμπιστοσύνη και β) το κατά πόσο οι επιχειρήσεις είναι έτοιμες, μέσα από την ουσιαστική υιοθέτηση και εφαρμογή των αρχών και αξιών της ΕΚΕ, να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά είναι απαραίτητη η προεγγραφή στο www.ioc.gr για την παρακολούθηση.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα