Σκληρή μάχη για τη διαφορά στην πρωτιά


Δυο εφημερίδες (ΕΘΝΟΣ και ΕΛ.ΤΥΠΟΣ) αναφέρονται σήμερα στα πρωτοσέλιδα θέματα τους - όπως βλέπετε - στις "κρυφες δημοσκοπήσεις" που το νεο "κύμα τους" ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Και οι δυο εκτιμούν 1ον οτι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν ξεφύγει απο όλους τους αλλους κατα πολύ 2ον οτι είναι ενα "ντέρμπυ" και επομένως η πρωτιά της ΝΔ που υπήρχε στις 6 Μαϊου δείχνει να έχει οριστικά εξανεμισθεί 3ον δεν υπάρχει πλέον "ψήφος διαμαρτυρίας" και όλοι θα ξέρουν "γιατί θα ψηφίζουν" και 4ον ισχύει αυτό που λέει σήμερα στην "Αυγή" ο Α.Τσίπρας
οτι υπερισχύει η ελπίδα απέναντι στον φόβο πολύ περισσότερο που με το άρθρο του στο "Πρώτο Θέμα" ο Ολι Ρεν λέει οτι το πρόγραμμα τους "αναπροσαρμόζεται καθε τρεις μήενς" και οτι δεν είναι "ούτε τυφλοί, ούτε κουφοί" για τα όσα δεινά επισσώρευσαν στον ελληνικό λαό τα "μνημόνια τους"(που μας....έσωζαν).
Οι δικές μας πληροφορίες απο τις "κρυφές δημοσκοπήσεις" λένε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι "καθαρά μπροστά" με διαφορά "μη αναστρέψιμη" γι αυτό τόσο ο Δ.Αβραμόπουλος όσο και ο Ε.Βενιζέλος προτείνουν σήμερα με συνεντεύξεις τους "οικουμενική κυβέρνηση" στις 18 Ιουνίου - δηλαδή αυτό που δεν έκαναν στις διερευνητικές εντολες του Μαϊου να το κάνουν τώρα. Πόσο πιθανό είναι; Θα εξαρτηθεί απο τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, τα ποσοστα του ΠΑΣΟΚ(εαν είναι μονοψήφια) αλλά κυρίως της ΔΗΜΑΡ(πόσους βουλευτές θα εκλέξει). Είναι φανερό οτι καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών και θα "κατασταλάζουν όλοι" στο ΤΙ θα ψηφίσουν την Κυριακή, γίνεται φανερό οτι "η πολιτική του φόβου" έχει πεταχτεί "στον κάλαθο των αχρήστων"(απο τους ψηφοφόρους).
Keywords
Τυχαία Θέματα