Χίλαρι: Ήταν ...ανοιξιάτικη αλλεργία, όχι ανησυχία

Σε μία αλλεργία κι όχι στην εκδήλωση αγωνίας απέδωσε η αμερικανίδα ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον το γεγονός ότι κρατούσε το χέρι της μπροστά από το στόμα της ενώ παρακολουθούσε την φονική επίθεση των καταδρομέων κατά του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Μία φωτογραφία με την Κλίντον, τον Μπαράκ Ομπάμα και άλλους αξιωματούχους να παρακολουθούν την επιχείρηση κατά του Μπιν Λάντεν
ζωντανά από την Αίθουσα Εκτάκτων Καταστάσεων του Λευκού Οίκου, απετέλεσε μία από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες από την ‘εποποιία’ της εξόντωσης του αρχηγού της Αλ Κάιντα.

Η φωτογραφία εμφανίζει την Κλίντον με το χέρι της μπροστά στο στόμα, σε μία χειρονομία που παραπέμπει σε αγωνία για την έκβαση της επιχείρησης.

«Αυτά ήσαν 38 από τα εντονότερα λεπτά. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το πώς έμοιαζε ο καθένας μας σε αυτά τα συγκεκριμένα νανοδευτερόλεπτα που ελήφθη η φωτογραφία», τόνισε η ίδια όταν ερωτήθηκε σχετικά με τη φωτογραφία κατά στη διάρκεια επίσκεψής της στη Ρώμη.

«Κατά τρόπον τινά είμαι απορροφημένη στην προσπάθεια να καλύψω μία από τους ανοιξιάτικους αλλεργικούς μου βήχες. Συνεπώς δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξιόλογη σημασία», πρόσθεσε η Κλίντον.
Keywords
Τυχαία Θέματα