Λαμπερή «νύφη» η Υβόννη

23:25 6/7/2011 - Πηγή: 24wro

Η Υβόννη Μπόσνιακ έχει αναμφισβήτητα όλα τα προσόντα για να είναι top model ...και δεν χρειάζεται «δεκανίκια» για να κάνει λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ. Το γεγονός όμως ότι το όνομα της σχετίστηκε με αυτό του σταρ Αντώνη Ρέμου αναπόφευκτα ανέβασε τις μετοχές της στο χώρο της showbiz. Η Τσέχα καλλονή της πασαρέλας
βρίσκεται αυτή την περίοδο σε μεγάλη επαγγελματική άνοδο. Πριν από λίγες μέρες γνωστός οίκος μόδας από τη Θεσσαλονίκη την επέλεξε να είναι το νέο βασικό πρόσωπο της καμπάνιας του.
Μάλιστα έγινε και η φωτογράφηση της με τις δημιουργίες του οίκου, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. «Η Υβόννη είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα που εργάζονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Ο οίκος που την επέλεξε ως το νέο του πρόσωπο είχε συνεργαστεί μαζί της και στον παρελθόν σε επίδειξη μόδας με δημιουργίες του. Η Υβόννη, που η αλήθεια είναι ότι καταφέρνει να ξεχωρίζει με το απαράμιλλο στιλ της, φόρεσε νυφικό του οίκο και το υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο» λέει στην «Espresso» άτομο από τον χώρο του μόντελινγκ, που συνεργάζεται στενά μαζί της.
Η Υβόννη είναι ενθουσιασμένη από αυτή τη συνεργασία της. Όσο για εκείνους που τη συγκρίνουν με τη Ζέτα υποστηρίζοντας ότι ακολουθεί τα χνάρια της –ακριβώς λόγω του ότι ήταν στο παρελθόν κι εκείνη το κορίτσι του Αντώνη- δεν φαίνεται να την απασχολούν καθόλου τα λεγόμενα τους.
Όσον αφορά στις καλοκαιρινές της διακοπές, όλα δείχνουν ότι θα τις συνδυάσει με τις καλοκαιρινές συναυλίες του αγαπημένου της. Το πρόγραμμα του μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου είναι φορτωμένο και η Υβόννη δεν σκοπεύει να λείπε από δίπλα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα