Ποιο τραγούδι του αφιέρωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Ζέτα του;

22:15 6/7/2011 - Πηγή: 24wro
Μια μαγική βραδιά έζησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τους «καλούς και πιστούς του φίλους», όπως ο ίδιος... είπε, στην πρώτη συναυλία του στην Αθήνα για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του, που διεξήχθη χθες το βράδυ στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη!
Με έναν συναυλιακό χώρο να σείεται στους ρυθμούς των ανεπανάληπτων επιτυχιών του και με μότο της βραδιάς: «Χέρια ψηλά και τεντωμένα» και «Σας περιμένω στο ρεφρέν», ο Μιχάλης νιώθοντας τη
ζεστή επαφή με το κοινό του δεν δίστασε ν' αποκαλυφθεί....αλλά και να επισημαίνει πως η χθεσινή νύχτα δεν ήταν σε καμία περίπτωση «Μία από τα ίδια»

Στο Θέατρο Πέτρας , ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε τις πρώτες συναυλίες του στην αρχή της καριέρας του και σχεδόν κάθε χρόνο από τότε εμφανίζεται στη σκηνή της Πετρούπολης. Με συγκίνηση παραδέχτηκε: «Έχω τόσο άγχος κάθε φορά που ανεβαίνω τα σκαλιά αυτά στη σκηνή της Πετρούπολης, εδώ που έκανα τα πρώτα μου βήματα, αλλά μόλις σας βλέπω.. μου φεύγει»!

Δεν σταμάτησε να αλωνίζει τη σκηνή, να ξεσηκώνει τον κόσμο και να λέει: «Τι χημεία είναι αυτή ρε παιδιά! Αυτό που βλέπω, αυτό που ακούω είναι πρωτόγνωρο».

Και τα αποκαλυπτήρια δεν σταμάτησαν εκεί... Ξέρετε ποιο τραγούδι του, τον έχει χαρακτηρίσει; Και αυτό, το μοιράστηκε με το κοινό του... και δεν είναι άλλο από το «Είναι επικίνδυνα εδώ..., γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις...!»

Αλλά κανείς δεν έφυγε, ούτε η καλή του Ζέτα που στεκόταν κάτω δεξιά της σκηνής και απολάμβανε τον αγαπημένο της! Ούτε και ο Μιχάλης ήθελε να φύγει γι' αυτό... και μας είπε! «Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς, για πάντα θα 'μαι εδώ να με κοιτάς, για πάντα εδω είναι το κορμί...» τραγούδουσε ο Μιχάλης, όταν στη λέξη ΚΟΡΜΙ , έκανε νεύμα δείχνοντας τη Ζέτα!

Στο τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο που τον υποστήριζε και του παρείχε συμπαράσταση καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς, λέγοντας «Το καλοκαίρι μου είστε εσείς!» και αποχαιρέτησε με το ομώνυμο τραγούδι του!

Ο Μιχάλης θα συνεχίσει την περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και στο πλευρό του θα είναι και η Ζέτα, μιας που το ζευγάρι κλείνει ήδη ένα χρόνο μαζί. 'Οπως άλλωστε βλέπουμε και στις φωτογραφίες είναι πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ! 

gossip-tv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα