Φρενίτιδα για την εγκυμοσύνη της Κέιτ

09:49 5/12/2012 - Πηγή: 24wro
Φρενίτιδα για τα γεννητούρια στο Μπάκιγχαμ έχει καταλάβει τη Βρετανία, όπου η εγκυμοσύνη...
της Κέιτ Μίντλετον είναι πρώτο θέμα στον Τύπο και στο Διαδίκτυο.
Ακόμα και στοιχήματα για το ποιο θα είναι το όνομα του βασιλικού μωρού στήθηκαν στο Ιντερνετ λίγες μόλις ώρες μετά την επιβεβαίωση από το παλάτι ότι το πριγκιπικό ζεύγος περιμένει παιδί, ενώ τα σενάρια και τα διαδικτυακά σχόλια και τα tweets δίνουν και παίρνουν για
το πότε το ζευγάρι συνέλαβε το μωρό, ποιος θα είναι ο νονός του, εάν η Κέιτ και ο Ουίλιαμ θα κάνουν δίδυμα και σε ποιον από τους δύο γονείς θα μοιάζει περισσότερο.

Τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν τα ονόματα «Νταϊάνα» και «Ελισάβετ» ως τα επικρατέστερα εάν το παιδί γεννηθεί κορίτσι και «Φίλιππος» και «Εντουαρντ» αν είναι αγόρι. Συντάκτες και μπλόγκερ αναρωτιούνται επίσης πότε συνελήφθη το μωρό, που θα είναι ο τρίτος στη σειρά διάδοχος για τον θρόνο: στις διακοπές στη Γαλλία, όπου τραβήχτηκαν οι γυμνές φωτογραφίες της πριγκίπισσας, ή μήπως στην περιοδεία του ζευγαριού στη Νοτιοανατολική Ασία; Ενα περιοδικό επικαλείται ισχυρισμούς «εκ των έσω» ότι συνελήφθη στη διάρκεια μιας παθιασμένης βραδιάς στο σπίτι που νοικιάζει το ζευγάρι στην Ουαλία. Οσο για το ποιοι θα το βαφτίσουν, οι περισσότερες ιστοσελίδες πιθανολογούν ότι νονοί του μωρού θα είναι ο θείος και η θεία του, ο πρίγκιπας Χάρι και η αδελφή της πριγκίπισσας, Πίπα Μίντλετον.

Μάλιστα η ανακοίνωση αντιμετωπίστηκε με χιούμορ στο Διαδίκτυο, με αποκορύφωμα το προφίλ που δημιουργήθηκε στο κοινωνικό δίκτυο με όνομα «RoyalFetus» (βασιλικό έμβρυο) που έχει ήδη 9.000 followers. «Μπορεί να μην έχω ακόμα σάρκα και οστά, αλλά είμαι πιο σημαντικός από οποιονδήποτε διαβάζει αυτό το μήνυμα» ανέφερε δημοσίευσή του.

Πρωτοσέλιδο στο σύνολο του βρετανικού Τύπου έγινε η εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Κέιτ. Φρενίτιδα για το χαρμόσυνο γεγονός επικράτησε όμως και στο Διαδίκτυο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το προφίλ που δημιουργήθηκε σε κοινωνικό δίκτυο με όνομα «RoyalFetus» (βασιλικό έμβρυο) έχει ήδη 9.000 followers

ethnos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα