Ανδρικό denim jacket: Πώς να το φορέσετε!

Τόσο η γυναίκεια όσο και η ανδρική ντουλάπα δεν θα μπορούσαν να είναι ολοκληρωμένες χωρίς ένα ανοιξιάτικο τζιν μπουφάν. Αποτελεί ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα ρούχα και από τα πιο κλασικά και διαχρονικά που μπορούν να ντύσουν κάθε casual στιγμή μας με στυλ. Ας θυμηθούμε απλά την εμβληματική φωτογραφία του James Dean με το denim jacket του για να καταλάβουμε πόσο διαχρονικά σημαντικό είναι.

Ο

Levi Strauss, δημιούργησε το πρώτο denim μπουφάν για τους μηχανικούςκαι τους ανθρακωρύχους ως ένα από τα πιο ανθεκτικά πανωφόρια που πλέον άφησαν ιστορία.

Επιπλέον, αποτελεί ένα ρούχο που δύσκολα -όταν το φορέσουμε- μπορεί να πάει κάτι στραβά με τους συνδυασμούς που θα κάνουμε.

Ένα πρώτο κόλπο για το πώς να το φορέσετε έξυπνα είναι τα χρώματα! Το τζιν μπουφάν ταιριάζει μοναδικά όταν το μέσα σύνολο έχει σκούρες αποχρώσεις. Σε συνδυασμό και με ένα sneaker θα δείχνετε πραγματικά cool και ανέμελος.

Ταιριάζει επίσης με τα chino παντελόνια σας γιατί έτσι αναδεικνύει καλύτερα και τον σωματότυπο σας. Έτσι, chino παντελόνι, λευκό πουκάμισο ή T-shιrt και τζιν μπουφάν συμβάλλουν στο να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Αν είστε αθλητικός τύπος εκεί τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα καθώς πραγματικά το τζιν μπουφάν δένει μοναδικά με τη φόρμα σας και με αθλητικά παπούτσια.

I'M BRIAN jean μπουφάν BENNYL401 μπλε (87,00 €) [Περισσότερα]RED ROCK Ανδρικό τζιν τζάκετ, regular fit, τσέπες (61,00 €) [Περισσότερα]Μπουφάν COVER ORNG (58,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Τζιν Μπουφάν (41,00 €) [Περισσότερα]Levis jeans jacket (125,00 €) [Περισσότερα]Levis jeans jacket (109,00 €) [Περισσότερα]Levis jeans jacket (109,00 €) [Περισσότερα]Levis jeans jacket (90,00 €) [Περισσότερα]Denim jacket PEPE JEANS (134,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα