Πανωφόρια: ήρθε η ώρα τους!

Κάποιοι θα αναρωτηθούν: μα φοράμε ακόμα κοντομάνικα, όμως στη μόδα και στο στυλ τα πράγματα δεν είναι ποτέ απλά και κυρίως ποτέ νωρίς, αφού πάντα αξίζει να είμαστε ένα βήμα πριν τις τάσεις, να δούμε τι έχουμε στη ντουλάπα μας και κυρίως τι θα χρειαστούμε να επιλέξουμε, ανάλογα με το στυλ και τις ανάγκες μας.

Φέτος η μόδα μας κάνει το χατίρι και βρισκόμαστε μπροστά σε μία μεγάλη γκάμα άνετων, κομψών επιλογών. Έχει ήδη επανέλθει δυναμικά το denim πανωφόρι, η εκδοχή

του βέβαια είναι πιο μακρύ, πιο άνετο, πιο φαρδύ, ενώ επίσης τα denim jackets με διάφορα σχέδια, όπως βολάν, μπαίνουν στην πρώτη γραμμή!

Κυρίαρχο επίσης θα είναι φέτος το καρό σακάκι, είτε μόνο του είτε σεταρισμένο με το ίδιο παντελόνι, το office look αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά, αν και εμείς μπορούμε να πειραματιστούμε και να το φορέσουμε με T-shirts και sneakers.

Parka & jackets για τις πιο κρύες μέρες δίνουν δυναμικό παρόν, μόνο που φέτος παρατηρούμε ότι τα καπιτονέ έκαναν μεγάλη επανεμφάνιση και αποτελούν ένα σημαντικό ρούχο του φετινού χειμώνα.

Τέλος, γούνες κυρίως animal prints, οversized παλτό μπαίνουν στο μικροσκόπιο της προσοχής μας και έρχονται να δώσουν ένταση και δυναμική σε κάθε εμφάνιση.

TOP SECRET ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (72,00 €) [Περισσότερα]TOP SECRET ΜΑΚΡΥ ΜΠΟΥΦΑΝ (72,00 €) [Περισσότερα]ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΧΑΚΙ L828F (54,00 €) [Περισσότερα]LEATHER LOOK JACKET (79,00 €) [Περισσότερα]ΚΑΡΟ ΣΑΚΑΚΙ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ (48,00 €) [Περισσότερα]ΣΑΚΑΚΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΕ ΛΕΟΠΑΡ (45,00 €) [Περισσότερα]ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ BASEHIT (55,00 €) [Περισσότερα]X18 ΓΟΥΝΑ 61152 (79,00 €) [Περισσότερα]Χ18 ΣΑΚΑΚΙ 61145 (45,00 €) [Περισσότερα]TOP SECRET ΜΑΛΛΙΝΗ ΖΑΚΕΤΑ (48,00 €) [Περισσότερα]ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΚΑΡΟ (59,00 €) [Περισσότερα]ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ (69,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα