Φθινόπωρο: Τα παντελόνια που θα χρειαστείς!

Φέτος η μόδα είναι πιο άνετη και πιο βολική στην καθημερινότητα μας. Τα παντελόνια είναι ευκολοφόρετα και ευκολοσυνδύαστα, αφού από τη μία έχουμε τα παντελόνια που θυμίζουν φόρμες και επομένως από το πρωί μέχρι το απόγευμα μπορούμε να τα συνδυάσουμε με sneakers ή φλατ παπούτσια και από την άλλη πολλά παντελόνια διαθέτουν λάστιχο, ιδανικά για εκείνες που έχουν λίγη παρπάνω κοιλίτσα και θέλουν κάτι πιο άνετο και chic.

Φέτος όμως η μόδα είναι και μοναδικά κομψή! Δανειζόμαστε στοιχεία από την αντρική ντουλάπα, όπως το κοστούμι

ή τα πιο αυστηρά παντελόνια, βλέπουμε υπέροχα παντελόνια υφασμάτινα, γκρι, καρό και μαύρα σε πιο αυστηρές γραμμές, ιδανικά για office look αλλά και για βραδινές εξόδους. Αγκαλιάζουν υπέροχα το σώμα, μπορούν να συνδυαστούν με oxfords, μπαλαρίνες κομψές και γόβες και να δώσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Τέλος τα denim παντελόνια κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια, αυτή τη σεζόν συναντάμε πιο φαρδιές γραμμές, κυρίως όμως γραμμές που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα και το κολακεύουν.

Κάναμε για εσάς μία μικρή έρευνα αγοράς. Δίνουμε έμφαση στα αθλητικού τύπου παντελόνια, στα παντελόνια με ρίγες στο πλάι, στα καρό υφασμάτινα και στα κλασικά μαύρα και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάλογα με το στυλ σας και τις ανάγκες σας.

Παντελόνι ψηλόμεσο fleese viscose (49,90 €) [Περισσότερα]Παντελόνι ψηλόμεσο καμπάνα χωρίς τσέπες (59,90 €) [Περισσότερα]Παντελόνι τύπου αθλητικό με ρίγα (59,90 €) [Περισσότερα]Παντελόνι φόρμα με βαμβάκι και τσέπες (14,95 €) [Περισσότερα]Βαμβακερό παντελόνι φόρμα με πιέτες (6,95 €) [Περισσότερα]Γυναικείο καρό cigarette παντελόνι με τσέπες (34,50 €) [Περισσότερα]Παντελόνα με ρίγα (80,00 €) [Περισσότερα]Παντελόνι chino με ζώνη (35,00 €) [Περισσότερα]Παντελόνι ανδρόγυνο (38,00 €) [Περισσότερα]Παντελόνι ανδρόγυνο (38,00 €) [Περισσότερα]Πλεκτο παντελόνι με ρίγα (28,90 €) [Περισσότερα]Παντελόνι ανδρόγυνο (35,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα