Σακάκι: φέτος είναι η χρονιά του

Σε όποια βιτρίνα και αν γυρίσετε το βλέμμα σας, ένα είναι το σίγουρο: θα δείτε σακάκια, κατά βάση καρό, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος. Και όχι μόνο σακάκια αλλά και κοστούμια, δεν είναι τυχαίο, πως το office look κάνει μία πολύ δυναμική επιστροφή, δεν είναι τυχαίο επίσης πως ένα καλό κοστούμι πάντα χρειάζεται σε μία γυναικεία ντουλάπα, παρόλο που το δανειζόμαστε από την αντρική γκαρνταρόμπα. Όσες δεν είστε λάτρεις των κουστουμιών όμως, έχω την αίσθηση πως φέτος θα γίνετε λάτρεις των καρό κατά βάση σακακιών, που από

τη μία μπορούν να φορεθούν με τον πιο κλασικό, ίσως και συντηρητικό τρόπο, με υφασμάτινο παντελόνι ή denim, μπορούν να φορεθούν όμως και πιο νεανικά ή ανατρεπτικά, όπως με T-shirts με λογότυπα από μέσα, έντονα σε χρώμα μποτάκια, έντονα επίσης αξεσουάρ, όπως τσάντες ή κοσμήματα.

Αυτή η επιστροφή ουσιαστικά συμβολίζει και μία πιο δυναμική επανεμφάνιση της γυναίκας που είναι δυναμική, παίρνει αποφάσεις, έχει ρόλο και υπόσταση στην εργασία της, μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει.

Όπως και να έχει, είτε casual είτε πιο επίσημα, το σακάκι βγαίνει από τη ναφθαλίνη και παίρνει περίοπτη θέση στη γυναικεία ντουλάπα.

Είναι η χρονιά του!

Γυναικείο Σακάκι Ριγέ (32,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Σακάκι (59,90 €) [Περισσότερα]Σακάκι Παλτό Γκρί (120,00 €) [Περισσότερα]Καρό Σακάκι Με Πιέτες (79,95 €) [Περισσότερα]Καρό Μπλέιζερ Με Κουμπιά (39,95 €) [Περισσότερα]Καρό Σακάκι (89,95 €) [Περισσότερα]Σακάκι (129,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Blazer Σακάκι Καρώ (34,90 €) [Περισσότερα]Καρό Σακάκι (32,90 €) [Περισσότερα]Σακάκι Γυναικείο (50,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Καρό Μεσάτο Σακάκι (25,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα