Τσάντες για νέες μαμάδες!

Όταν ήμουν έγκυος ήμουν τυχερή, γιατί μου φέρανε δώρο μία τσάντα για το μωρό, όταν θα βγαίναμε έξω, που περισσότερο πρακτική δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Πριν αποκτήσει κανείς παιδιά, την αίσθηση της πρακτικότητας, δεν την έχει, έχω την αίσθηση, τόσο αναπτυγμένη. Λόγου χάρη το καροτσάκι, και αυτό πρέπει να είναι πρακτικό, ελαφρύ, να σπάσει εύκολα, έτσι και η τσάντα, πρέπει να έχει καθορισμένες θέσεις για τα μπιμπερό, θέσεις για τα υπόλοιπα πράγματα του μωρού, πρέπει να χωρά μέσα σχεδόν τα πάντα. Ποτέ δεν φανταζόσουν, πόσα μα πόσα πράγματα θα χρειαζόσουν πια σε μία βόλτα σου.Η νέα

μαμά λοιπόν χρειάζεται μία τσάντα πρακτική, που να περιέχει πολλές θήκες, πολλών διαστάσεων, εκτός όμως από πρακτικές να είναι και όμορφες και να μπορούν να συνοδέψουν μία γυναίκα σε κάθε δραστηριότητα, στην οποία θα έχει και το μωρό της μαζί.

Επίσης, στοιχεία που χρειάζεται να διαθέτει είναι τα εξής: καλό είναι να είναι αδιάβροχη, να μπορεί κάποιος να την τοποθετήσει και να την κρεμάσει εύκολα στο καρότσι, ενώ αν έχετε δίδυμα, πλέον κυκλοφορούν στην αγορά τσάντες που όλα όσα είπαμε τα περιέχεουν εις διπλούν!

Τέλος, η τσάντα της μαμάς είναι ένα πολύ έξυπνο, όμορφο και πρακτικό δώρο που μπορείτε να κάνετε σε μία φίλη σας που μόλις έχει γεννήσει! Θα το εκτιμήσει δεόντως.

Τσάντα Αλλαγής Not So Plain (99,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα Αλλαγής Yummy Mummy (109,00 €) [Περισσότερα]Minene Layla Bag Retro (99,90 €) [Περισσότερα]Τσάντα Μαμάς Dash Chevron (117,94 €) [Περισσότερα]Minene Layla Bag Flowers (99,90 €) [Περισσότερα]Minene Layla Bag Flowers (99,90 €) [Περισσότερα]Minene Layla Bag Flowers (69,90 €) [Περισσότερα]Τσάντα Μαμάς Μπλε (39,99 €) [Περισσότερα]Τσάντα Μαμάς Γκρι (39,99 €) [Περισσότερα]Bag Royal Arrows (126,00 €) [Περισσότερα]Bag La Millou Family (129,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα Αλλαγής Bramley (90,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα