Μα που πήγαν όλοι οι άντρες;

12:36 5/8/2012 - Πηγή: Ntynomai

Τον τελευταίο καιρό, σε όποιον τοίχο φίλης μου στο Facebook και αν κοιτάξω, βλέπω τη φωτογραφία ενός τούρκου ηθοποιού, που προφανώς παίζει σε ένα από τα πολλά τούρκικα σήριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση. Δεν αντιλέγω, είναι όμορφος και γοητευτικός και εμφανίσιμος αλλά είναι ηθοποιός που επελέγη για αυτή ακριβώς τη δουλειά.

Όσες φωτογραφίες κα αν δω του George Clooney ή του Johnny

Deep, δεν παύουν ούτε ο ένας ούτε ο άλλος να είναι αυτοί που είναι.

Κοντολογίς, αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως ναι μεν αξίζει να θαυμάζουμε το ωραίο αλλά όσες ευκαιρίες έχει ένας άντρας να γνωρίσει στη ζωή του μία Gigele και να τον ερωτευτεί, άλλες τόσες έχει και μία γυναίκα να γνωρίσει τον George και να της κάνει πρόταση γάμου, στο σπίτι του στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Όλοι αυτοί οι αστέρες του Χόλυγουντ και του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, είτε μας αρέσει είτε όχι,δεν ανταποκρίνονται στο μέσο άνθρωπο.

Ο μέσος άντρας έχει άλλες υποχρεώσεις και άλλα άγχη και άλλα προβλήματα στο κεφάλι του.

Έτσι, η ερώτηση, μα που πήγαν όλοι οι άντρες μου φαίνεται συχνά περιττή. Κοιτάξτε γύρω σας, υπάρχουν και ας μην είναι ο George.

Αγαπήστε τον άντρα που είναι σοβαρός, που ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει και ανταποκρίνεται στην ιδιοσυγκρασία σας και στα πιστεύω σας. Άντρες υπάρχουν και μάλιστα ξέρουν να περιποιούνται και σωστά τον εαυτό τους και έχουν αρχίσει να ζητούν προϊόντα, τα οποία δημιουργούνται ειδικά για αυτούς.

Σύμφωνα και με την Kiels οι 10 κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους η ανδρική επιδερμίδα διαφέρει από τη γυναικεία είναι πως έχει μεγαλύτερο πάχος. Περιέχει έως και 25% περισσότερο κολλαγόνο. To αποτέλεσμα είναι ότι η γήρανση στους άνδρες είναι λιγότερο εμφανής, λόγος για να τους ζηλεύουμε. Εμφανίζουν πιο βαθιές ρυτίδες. Η επιδερμίδα τους είναι πιο λιπαρή. Εμφανίζει πιο διεσταλμένους πόρους. Παρουσιάζει πιο έντονη εφίδρωση. Έχει περισσότερες τρίχες. Έχει περισσότερα αγγεία, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται πιο έντονοι μαύροι κύκλοι. Είναι πιο εκτεθειμένη στις βλάβες από τις υπεριώδεις ακτίνες και πιο αφυδατωμένη.

Έτσι, η Kiels έδωσε την ευκαιρία για μία πολυτελή περιποίηση σε γνωστούς κυρίους της πόλης, στο 1900 THE BARBER SHOP.


[Περισσότερα]

Ενώ έχει κυκλοφορήσει για την περιποίησή τους ένα εξαιρετικό προϊόν.

Άντρες υπάρχουν, όχι στις στήλες των περιοδικών αλλά γύρω μας…

Είναι στο χέρι της κάθεμίας να τους δει…

Keywords
Τυχαία Θέματα