GLAMBITION:The first arm candy collection

12:44 1/8/2012 - Πηγή: Ntynomai

Ονομάζομαι Ελευθερία και είμαι 24 χρονών. Κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη και αποφάσισα να δημιουργήσω την πρώτη μου συλλογή κοσμημάτων αφού πάντα μου άρεζε να δημιουργώ και να ασχολούμαι με θέματα που έχουν ως κεντρικό άξονα την μόδα. Η συλλογή μου αποτελείται κυρίως από βραχιόλια τα οποία έβλεπα κατά καιρούς παρόμοια κοσμήματα σε διάφορα blogs, sites στο printerest και σε διάφορα festivals όπως

στο Coachella.

Tα βραχιόλια είναι φτιαγμένα κυρίως από χρυσές αλυσίδες, πολύχρωμα νήματα, κορδόνια και κλωστές. Κύριο μέλημα μου είναι να παρουσιάσω μία συλλογή πρωτότυπη και ξεχωριστή ενώ οι τιμές να είναι προσιτές. Ειδικά στις μέρες που διανύουμε θα πρέπει να σεβόμαστε αυτόν που σκοπεύει να διαθέσει τα χρήματα του για την αγορά κάποιου κοσμήματος.

Το όνομα Glambition προήλθε τελείως τυχαία αφού θέλησα να δώσω ένα όνομα στην συλλογή το οποίο θα με εκφράζει, θα είναι μοναδικό και χαρούμενο. Σκοπός μου είναι να εμπλουτίσω την συλλογή μου με διάφορων ειδών βραχιόλια και necklaces τα οποία θα ακολουθούν της επιταγές της μόδας.

Στα μελλοντικά μου σχέδια συμπεριλαμβάνονται η δημιουργία μίας έκθεσης όπου θα παρουσιάσω την πρώτη μου ολοκληρωμένη συλλογή και η απόκτηση ενός eshop.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα