Οι τάσεις του Αυγούστου για τα 12 ζώδια

Τα αστρολογικά tips του μήνα





ΚΡΙΟΣ

Είναι ο μήνας των αμοιβαίων υποχωρήσεων αλλά και των συμβιβασμών. Aναζητάτε μόνο σοβαρές σχέσεις και ένα μεγαλύτερο άτομο μπορεί να σας τραβήξει για σχέση η συνεργασία. Όσοι επιθυμείτε ένα παιδί μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα. Ένα Λιοντάρι μπαίνει στην ζωή σας και σας την αλλάζει προς το θετικό. Τα οικονομικά σας πάνε καλύτερα.


ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν δυσκολίες

στην επικοινωνία αυτόν τον μήνα μόνο αν παραμείνετε σε απόψεις και ιδέες που είναι κατά κάποιο τρόπο εγωιστικές. Τα θέματα διατροφής, ομορφιάς και υγείας θα σας απασχολήσουν. Ένα φίλος από το παρελθόν σας ξαναγυρνάει πίσω.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξακολουθείτε να έχετε ευκαιρίες από συνεργασίες αλλά και τάση για ρίσκο με προϋποθέσεις. Ο έρωτας σίγουρα σας απασχολεί αυτή την περίοδο. Το ξεκίνημα μιας νέας οικογένειας είναι μέσα στα σχέδιά σας. Καρκίνος, Αιγόκερως και Ζυγός συνεχίζουν να σας πολιορκούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίζετε να κάνετε κινήσεις επικοινωνιακές και διπλωματικές. Όσο το αντέχετε βέβαια. Από την άλλη η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας χαϊδέψει τα τραύματά σας και θα πιστέψετε στον εαυτό σας. Οικονομική άνοδος και πιθανή βοήθεια από την οικογένεια σας κυρίως από μητρικό πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Ανανεώνεστε σαν να έχετε κάνει θεραπεία αντιγήρανσης και αυτό θα σας συμβεί μεγάλο βαθμό και θα συντηρηθεί αρκετό καιρό αν οι σκέψεις σας δεν σπρώχνουν θεωρήσετε τις πληροφορίες που παίρνετε μόνιμα αρνητικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισιόδοξο το μήνυμα αυτού του μήνα αφού θα ξεκουραστείτε και θα κουρνιάσετε με άτομα που είναι του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος η με έναν Καρκίνο πολύ ευαισθητοποιημένο στις ανάγκες σας. Στο τέλος Αυγούστου θα μπείτε σε έναν καλύτερο επαγγελματικό και οικονομικό δρόμο. Αποφύγετε τις ίντριγκες και τα πολλά λόγια για άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε τις κολακείες γιατί δεν σας κάνει καλό στην κρίση σας. Σίγουρα θα πάρετε απόφαση για τον γάμο σας και την ζωή σας. Συνεργάτες που δεν σας λένε την αλήθεια καλύτερα είναι να τους απομακρύνετε. Το συναίσθημα θα σας παρασύρει μακριά από τα σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την περίοδο περισσότερο σκέφτεστε παρά θέλετε να πράξετε. Σαν κάτι να σας κρατάει το χέρι και να σας λέει ότι οτιδήποτε κάνετε πρέπει να είναι τέλειο. Κυρίως στις αρχές του μήνα θα νοιώσετε αυτά τα συναισθήματα. Αν σχετίζεστε με Λέοντα η Υδροχόο μπορεί να έρθετε πιο κοντά αλλά θα υπάρξουν δυσκολίες λόγω της κόντρας των εγώ σας. Καλές οικογενειακές συνθήκες σας κάνουν και νοιώθετε καλά. Η συγχώρεση είναι η καλύτερη μέθοδος.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα παρευρεθείτε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Κυρίως για οικογενειακές υποχρεώσεις. Νέοι φίλοι και ομάδες σας παρασέρνουν σε ταξίδια και ωραίες περιπέτειες. Μπέρδεμα από λόγια ατόμων και μετάδοση λάθος πληροφοριών θα σας κάνει να πάρετε συναισθηματικές αποφάσεις που μπορεί να μην είναι σωστές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να ρισκάρετε σε όλα τα

Keywords
Τυχαία Θέματα