ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ : Το απίστευτο περιστατικό με το Νίκο Κούρκουλο

11:30 5/8/2012 - Πηγή: Radar.gr

Είναι από τους ηθοποιούς που έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές στην Επίδαυρο αλλά μία θα μείνει αξέχαστη για τον ηθοποιό όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό Life &Style.

"Θυμάμαι το 2004 όταν είχαμε την εντύπωση ότι ακμάζαμε στην πολύ κοσμική πρεμιέρα της Επιδαύρου για την παράσταση "Ιππόλυτος" του Ευριπίδη, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Νίκο Κούρκουλο, παρίστατο ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο μέγας star Τομ

Χανκς και διάφοροι άλλοι" αναφέρει στο Life&Style ο ηθοποιός και συμπληρώνει.

Είναι από τους ηθοποιούς που έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές στην Επίδαυρο αλλά μία θα μείνει αξέχαστη για τον ηθοποιό όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό Life &Style.

"Θυμάμαι το 2004 όταν είχαμε την εντύπωση ότι ακμάζαμε στην πολύ κοσμική πρεμιέρα της Επιδαύρου για την παράσταση "Ιππόλυτος" του Ευριπίδη, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Νίκο Κούρκουλο, παρίστατο ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο μέγας star Τομ Χανκς και διάφοροι άλλοι" αναφέρει στο Life&Style ο ηθοποιός και συμπληρώνει.

"Είχαμε κάτι κεριά μαζεμένα, τα οποία ήταν μέρος του σκηνικού, από τα οποία άναβαν τα μισά.

Στην πρεμιέρα του έργου, έχοντας το μυαλό μου ένα μεγαλύτερο εφέ, ζήτησα στον τεχνικό σκηνής να τα ανάψει όλα.

Από την θερμότητα αυτά τα κεριά, κατά τη διάρκεια ενός μονολόγου μου, πήραν όλα μαζί φωτιά και δημιουργήθηκε μια τεράστια φλόγα επί σκηνής πίσω μου.

Εγώ συνέχισα να παίζω και πλησίασα τη φωτιά προσπαθώντας να κάνω κάτι μαζί της.

Φορούσα ένα ρούχο λινό και μακρύ και κινδύνεψα να πάρω φωτιά.

Εκείνη την ώρα ο αείμνηστος Νίκος Κούρκουλος σηκώθηκε από τη θέση του, σαν να βρισκόμουν στο σαλόνι του σπιτιού του και με χαρακτηριστική ετοιμότητα και άνεση, πέρασε από μπροστά από τους θεατές, έκανε τον κύκλο της ορχήστρας και εμφανίστηκε από το πίσω μέρος του σκηνικού, με ένα πανί στο χέρι και χτυπούσε την φωτιά μέχρι να σβήσει, ενώ η παράσταση συνεχιζόταν κανονικά.

Όταν την έσβησε κάθισε στη θέση του σαν να μην έγινε τίποτα και η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά" είπε χαρακτηριστικά.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα